Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD I Korumpirana Biografija I Armani Korumpos I 24206

Rejected
Status
Not open for further replies.

Armin Hey

Player
Player
Organizacija: LSPD

Ime: Armani Korumpos
Pol: Muški
Starost: 26
Rasa: Belac
Nacionalnost: Njemac
Mesto rođenja: Augsburg
Otac: Meho
Majka: Lizbet
Težina: 95
Visina: 191
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: da-ruka, noga, vrat
Prednosti: Snalažljiv, pametan, brzo reagujem
Slabosti: Zivčan, kratkog fitilja

Životna prica:
Rodjen sam u Augsburgu, u kraju gde se postovanje ne dobija znackom, vec strahom. Otac mi je bio detektiv koji je vise vremena provodio u baru nego kod kuce, a majka je radila duple smene u bolnici. Ulice su me oblikovale – znao sam kako da prepoznam kome da verujem, a kome da gledam ledja. U mladosti sam se motao po raznim poslovima, nekad legalnim, nekad ne bas. Uvek sam imao nos za prilike, pa me je zivot naucio da je granica izmedju ispravnog i korisnog vrlo tanka. Ulazak u LSPD je za mene bio samo sledeci korak – ne da sluzim zakon, vec da budem deo igre u kojoj sam vec bio. Naucio sam kako da budem na pravom mestu u pravo vreme, i kako da pravdu savijem kad treba. Neko sam ko zna kako sistem stvarno radi.

Priča o karijeri:

Poceo sam kao obican patrolac, cuvar reda u kraju koji sam poznavao bolje nego sefove koji su mi naredjivali. Brzo sam shvatio da se napredovanje ne dobija samo radom – nego i cutanjem, pruzanjem “pomoci” kad treba, i gledanjem na drugu stranu kad je korisno. Postao sam deo unutrasnje mreze – kolege koje znaju kome mozes da se obratis kad treba da "nestane" izvestaj ili da se neko izvede iz stanice bez traga. Ucestvovao sam u akcijama koje su bile ciste samo na papiru. Kad zatreba, budem i spasilac i pretnja. Karijera mi je cvetala jer sam znao kad da budem policajac, a kad prijatelj. Sad sam na poziciji gde moje reci imaju tezinu, i pazim da je koristim samo kada ce mi se isplatiti.

Ishodi:
1.Armani je zbog stresa veoma bahat i može da se ponasa tako prema kolegama/kriminalcima/civilima (ne na talackoj situaciji)
2.Armani može nositi bilo koju masku ili undercover uniformu na akcijama posto je visoko obučen i vrlo cesto bira uniformu koju će nositi za akcije.
3.Armani može da vozi, veže, vuče,pruža prvu pomoć,otvara PDA,skuplja stvari sa poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drži pištolj ili tejzer
4.Armani može patrolirati u getu radi lakše potrage traženih lica i sakupljanja dokaza o različitim kriminalnim bandama.
5.Armani može ući u bandu ili kriminalnu porodicu, saradjivati sa njima i raditi bilo šta radi prikupljanja dokaza.
6.Armani može osumnjičenima slomiti kamericu, očistiti dosije i uzeti mito (do $100K) i ilegalne predmete.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom