Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
54086
Players nickname
Djole Angell
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Nov 15, 2025
Time
4:47
Proofs
https://imgur.com/a/MEaSyyy

Djole Marinkovicc

Zivis demire🖤🤍
Player
Obraćam vam se povodom bana koji sam dobio zbog kršenja pravila 1.4 u vezi posedovanja više dodatnih profila. Svestan sam tog pravila i iskreno priznajem da sam napravio grešku. Ne tražim opravdanje i u potpunosti preuzimam odgovornost za svoje postupke.

Želim da naglasim da mi nije bila namera da zloupotrebljavam sistem ili da steknem bilo kakvu nepoštenu prednost. Razumem ozbiljnost prekršaja i zbog toga sam spreman da prihvatim potpuni moneywipe, iako na nalogu imam mnogo vrednih stvari i uloženog vremena. Spreman sam na tu žrtvu kako bih pokazao da mi je stalo do servera i poštovanja pravila.

Iskreno se kajem zbog svoje greške i mogu da obećam da se ovako nešto više nikada neće ponoviti. Ubuduće ću striktno poštovati sva pravila i paziti da ne dovedem sebe ni server u sličnu situaciju.

Ljubazno vas molim da mi date još jednu priliku i razmotrite mogućnost unbana. Grand mi zaista mnogo znači i voleo bih da nastavim da igram korektno i bez ikakvih problema.

Hvala vam unapred na vremenu, strpljenju i razumevanju.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Na novoj zalbi dostavi ponovo objasnjenje + prvobitno ime social cluba na kom je nalog kreiran

Status
Not open for further replies.
Top Bottom