Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47810
Players nickname
Lazar Munchmallow
Administrators nickname
Lebron Pluxury
Date
May 6, 2025
Time
20:56
Proofs
///

Lazar Munchmallow

Player
Player
Pozdrav aldine, nadam se da razumes ovu situaciju i da pregledas lepo zalbu jer sam sigurno nepravrdno kaznjen a i kunem se u sve da nisam nikog omalovazavao. Naime dobio sam bio ban za 1.1 i ja sam na discord sekciji za unban forum napisao razlog svog bana, lebron je pogresno shvatio poruku i mislio da ja vredjam muju sto nije istina, Dostavljam dokaz, al pravi dokaz da ja nisam vredjao Muju jer nisam debil zato sto znam koja je kazna a i nemam potrebe da omalovazavam nekog jer niko nije kriv osim mene za bilo koju gresku koju sam ja napravio bio..
Evo dokaz na srpskom da sam istu poruku bio poslao muji u dm tada kad se to desilo.

Evo dokaz aldinu da sam tad bio poslao istu tu poruku kao i Muji

Evo dokaza da sam is tu poruku samo na Engleskom napisao ali lebron je pogresno shvatio

Aldine, Ja ti se kunem u sve i najiskrenije kazem da nisam nikog omalovazavao ja sam samo hteo da objasnim razlog bana, ja niksd nikome nisam lose rekao a kamoli Muji.
I molim te nemoj da shvatis ovo kao lose ponasanje vec samo dostavljam dokaz da ja nikog nisam omalovazavao vec da sam samo pogresno kaznjen❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom