Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
40247
Players nickname
Milos Mosketaracc
Administrators nickname
Mateo Verduzco
Date
Dec 23, 2025
Time
00:00
Proofs
xxx

Milos Mosketarac

Player
Player
Dobro veče, poštovana Administracijo, Želeo bih da pojasnim situaciju u vezi ispitivanja za lidera FIB-a. Na ispitivanju je drugi kandidat imao 0.5 greške, dok sam ja dobio 2.5 greške. Međutim, smatram da taj broj nije realan, jer sam po mom mišljenju imao najviše 1–2 greške, ali su mi određeni odgovori pogrešno računati kao cele greške, zbog čega mi je ukupno upisano 2.5. Takođe bih želeo da naglasim da smatram da igrač Taj Puki nije trebalo da bude pozvan na intervju, s obzirom na to da je već ranije obavljao lidersku poziciju. Koliko sam upoznat, drugi igrači koji su se prijavili su odbijeni upravo iz tog razloga – jer su već bili lideri, dok je u ovom slučaju Taj Puki, iako je takođe bio lider, ipak pozvan na ispitivanje. Smatram da je u ovom delu došlo do nekonzistentne primene kriterijuma, te da je i to trebalo biti uzeto u obzir prilikom donošenja konačne odluke.
Zahtjevam da se pregleda situacija i moja i njegova detaljno ako je moguce , Hvala !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom