Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jovan Vranic

Player
Player
  1. 1.Vase ime IRL: Jovan
    2.Vas godine:17
    3.Vremenska zona: GMT + 1
    4:prosjek online po danu :4-6h
    5.Vas discord: j0nko
    6:Vase ingame ime: Jovan Vranicc
    &:Vas id: 45876
    Lider za …SAHP
    Zašto želite biti lider ove specifične organizacije (SAHP)?

2.1 Iskustvo i poznavanje organizacije Posedujem bogato iskustvo u radu sa state organizacijama, a posebno sa SAHP-om. Tokom brojnih mandata obavljao sam funkciju HC-a, gde sam stekao praktično znanje o vođenju ljudi, organizaciji patrola, sprovođenju pravila i održavanju discipline. Takođe, bio sam curator ove organizacije, što mi je omogućilo dublji uvid u njeno funkcionisanje, probleme i potencijalna poboljšanja. Smatram da mi to iskustvo daje jaku osnovu za uspešno vođenje SAHP-a.

2.2 Motivacija i dugoročna posvećenost projektu Oduvek mi je bio cilj da vodim jednu ozbiljnu i odgovornu organizaciju. Na projektu sam dugo vremena i uvek sam pokazivao lojalnost, aktivnost i želju za napretkom, ali do sada nisam imao priliku da pokažem svoj puni potencijal kao lider. Verujem da sada posedujem dovoljno znanja, zrelosti i samopouzdanja da preuzmem tu odgovornost i doprinesem razvoju SAHP-a na višem nivou.

2.3 Vizija, plan i organizaciona disciplina Imam jasno razrađen plan i program kako bih doveo SAHP do visokog nivoa profesionalnosti i kvaliteta RP-a. To bih postigao kroz rad sa timom ljudi koji su iskusni, specijalizovani za svoje oblasti i spremni na saradnju. Poseban fokus bih stavio na disciplinu, red, jasna pravila i konstantan nadzor rada članova, jer smatram da bez toga ne može postojati jaka i stabilna organizacija.

Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a

3.1 Uvođenje specijalizovanih jedinica Uveo bih specijalizovane jedinice unutar SAHP-a koje bi imale jasno definisane dužnosti, nadležnosti i sopstvene akomodacije. Svaka jedinica bi imala određenu svrhu (npr. patrola autoputeva, brze intervencije, obuke), što bi dodatno unapredilo realističnost i kvalitet RolePlay-a.

3.2 Stroga hijerarhija, kodovi i obuka Hijerarhija i komunikacioni kodovi bili bi strogo poštovani. Svako nepoštovanje pravila bilo bi adekvatno sankcionisano, u zavisnosti od težine prekršaja. Novi članovi bi prolazili detaljnu i profesionalnu obuku tokom koje bi bili upoznati sa pravilima, procedurama, RP standardima i ponašanjem unutar organizacije.

3.3 Saradnja sa drugim organizacijama i razumevanje grešaka Organizovao bih zajedničke akcije i RP situacije sa drugim državnim i nedržavnim organizacijama kako bi se podigao kvalitet servera i interakcije među igračima. Kao lider, imao bih razumevanja za greške svojih članova – kazne ne bi uvek bile najstrože, već bi zavisile od nivoa greške, namere i prethodnog ponašanja člana. Cilj bi bio učenje i napredak, a ne samo kažnjavanje.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom