Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksa Smith

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Aleksije

2. Vaše godine: 16

3. Vremenska zona: Gmt + 1

4. Prosjek online po danu 4-5h

5. Vaš Discord: aleksije_70

6. Vaše ingame ime:Aleksa Smitth

7. Vaš ID:14422

Dodatne informacije

1. Lider za..... SAHP

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 SAHP je moja prva organizacija i u njoj sam prove najvise vremena te imam dostav iskustva.Dobro poznajem pravila, procedure i standarde rada, te verujem da posedujem znanje, odgovornost da SAHP učinim efikasnom organizacijom.

2.2 Znam kako da ostanem miran pod pritiskom, kako da vodim tim u teskim momentima i kako da izgradim poverenje unutar organizacie.Takodje iza sebe imam tim ljudi koji bi mi pomoglu da vodin organizaciju.

2.3 Cilj mi je da svaki član ima priliku za napredak i unapredjenje, dok istovremeno doprinosi bezbednosti saobraćaj.Svaki clani bio obucen o radu SAHP-a tako da bi doslo do sto manje ne zeljenih problema.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-

3.1 Precizna podela rankova i zadataka po činovima, kako bi svaki član jasno znao svoje obaveze. Uvođenje redovnih nedeljnih sastanaka.Takodje bih i uveo strucne jedinice koje bi saradjivale sa drugim organizacijama.

3.2 Bivsim liderima SAHP-a je uvek bio problem manjak ljudstva sto ih zaustavljalo pri poboljsavanju rp-a.Problem bih resio tako sto bih radio ceste regrutacije.Takodje SAHP patrolira celin autoputevima sto je velika oblast te bih uvek imao minimum 2 aktivne patrole.

3.3 Hirarhija bi bila obavezna tako da komunikacija na radiu bude krajnje profesionalna.Takodje i kodovi bi bili opasni .U slucaju talacke situacije imali bi kodove za spremanje za poteru ili za pucnjavu.

Hvala na citnaju
Srecno svim kandidatima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom