1. Vaše ime IRL: Ugljesa
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: od 4 do 8h
5. Vaš Discord: srna07
6. Vaše ingame ime: Ugljesa Rosse
7. Vaš ID: 14167
Dodatne informacije:
1. Lider za SAHP (San Andreas Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Pa želeo bi postati Lider SAHP-a iz razloga sto sam vec bio lider državne organizacije i zeleo bih opet postati, imam dosta iskustva po državnim organizacijama pa bi želeo da primenim to znanje u ovoj organizaciji da pokažem serveru da ja sa svojom ekipom mogu da napravim fantastičnu organizaciju.
2.2 SAHP bi želeo voditi jer smatram da je SAHP važna organizacija na ovom projektu, mislim da je SAHP glavni za očuvanje auto-puta kako bi omogucio bezbednost gradjana na auto-putu, takodje kako bi poboljšao saobraćaj na tom području.
2.3 SAHP je jedna prelepa organizacija na samom serveru, doveo bi svoju ekipu kako bi napravili dobar role-play i samim tim bi pokušali da interesujemo što više ljudi
da se zaposle u SAHP, kako bi videli dobar role-play u SAHP-u.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Svako od gradjana ko bi želeo da udje u organizaciju morao bi imati 5 godina IC i 14 godina OOC, takodje minimalni kriterijum koji bi bio za ulazak u organizaciju
bilo bi maximalno 3 greske.
3.2 Ako bih postao lider SAHP-a odmah bi doveo kako sam vec gore naglasio svoju ekipu, potrudili bih se sto vise da napravimo role-play u organizaciji kako bi privukli
paznju na nasu organizaciju npr. da se neke organizacije ugledaju na nas i da ostale državne organizacije pokusaju da naprave dobar role-play.
3.3 Nakon što bi gradjani prosli regrutaciju i ispitivanje, dobili bi cin Sherif na obuci gde bi im se održala obuka za one kome je potrebna, detaljna obuka gde bi sve bilo objašnjeno za to bi bili zaduženi instruktori nakon obuke bih odma poceli da rade punom parom.
3.4 Na svakodnevnom nivou bi bile po minimalno 2 patrole na auto-putu kako bi kako sam rekao poboljsali bezbednost gradjana, jer je auto-put poznato mesto gde se rade otmice, pljačke, pucnjave....
3.5 Postojala bi jedinica po imenu S.A.J. ona bi bila glavna za sve akcije koje bi postojale u toku dana, pored običnih Cadeta i Sheriffa oni bi bili prvi koji bi isli na
svaku akciju u toku smene, po potrebi bi se zvali i ostali clanovi SAHP-a koji nisu S.A.J.
.
Kodovi:
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Srecno ostalim kandidatima, hvala na citanju moje aplikacije.
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: od 4 do 8h
5. Vaš Discord: srna07
6. Vaše ingame ime: Ugljesa Rosse
7. Vaš ID: 14167
Dodatne informacije:
1. Lider za SAHP (San Andreas Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Pa želeo bi postati Lider SAHP-a iz razloga sto sam vec bio lider državne organizacije i zeleo bih opet postati, imam dosta iskustva po državnim organizacijama pa bi želeo da primenim to znanje u ovoj organizaciji da pokažem serveru da ja sa svojom ekipom mogu da napravim fantastičnu organizaciju.
2.2 SAHP bi želeo voditi jer smatram da je SAHP važna organizacija na ovom projektu, mislim da je SAHP glavni za očuvanje auto-puta kako bi omogucio bezbednost gradjana na auto-putu, takodje kako bi poboljšao saobraćaj na tom području.
2.3 SAHP je jedna prelepa organizacija na samom serveru, doveo bi svoju ekipu kako bi napravili dobar role-play i samim tim bi pokušali da interesujemo što više ljudi
da se zaposle u SAHP, kako bi videli dobar role-play u SAHP-u.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Svako od gradjana ko bi želeo da udje u organizaciju morao bi imati 5 godina IC i 14 godina OOC, takodje minimalni kriterijum koji bi bio za ulazak u organizaciju
bilo bi maximalno 3 greske.
3.2 Ako bih postao lider SAHP-a odmah bi doveo kako sam vec gore naglasio svoju ekipu, potrudili bih se sto vise da napravimo role-play u organizaciji kako bi privukli
paznju na nasu organizaciju npr. da se neke organizacije ugledaju na nas i da ostale državne organizacije pokusaju da naprave dobar role-play.
3.3 Nakon što bi gradjani prosli regrutaciju i ispitivanje, dobili bi cin Sherif na obuci gde bi im se održala obuka za one kome je potrebna, detaljna obuka gde bi sve bilo objašnjeno za to bi bili zaduženi instruktori nakon obuke bih odma poceli da rade punom parom.
3.4 Na svakodnevnom nivou bi bile po minimalno 2 patrole na auto-putu kako bi kako sam rekao poboljsali bezbednost gradjana, jer je auto-put poznato mesto gde se rade otmice, pljačke, pucnjave....
3.5 Postojala bi jedinica po imenu S.A.J. ona bi bila glavna za sve akcije koje bi postojale u toku dana, pored običnih Cadeta i Sheriffa oni bi bili prvi koji bi isli na
svaku akciju u toku smene, po potrebi bi se zvali i ostali clanovi SAHP-a koji nisu S.A.J.
RANKOVI:
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Kadet na obuci
4. Sheriff Kadet I
5. Sheriff Kadet II
6. Sheriff Kadet III
7. Sheriff Oficir I
8. Sheriff Oficir II
9. Sheriff Oficir III
10. Sherif Veteran I
11. Sherif Veteran II
12. Sheriff Veteran III
13. Mladji Inspektor
14. S.A.J. Operativac
15. Inspektor
16. S.A.J. Snajperista
17. Inspektor 4. Odeljenja
18. S.A.J. Trener
19. Zamenik Glavnog Inspektora
20. Zamenik Komandira S.A.J-a
21. Glavni Inspektor
22. Komandir S.A.J-a
23. Supervizor
24. Porucnik
25. Major
26. Komandir Stanice
27. Assistent Drzavnog Sheriffa
28. SAHP Secret
29. Zamenik Drzavnog Sheriffa
30. Drzavni Sheriff
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Kadet na obuci
4. Sheriff Kadet I
5. Sheriff Kadet II
6. Sheriff Kadet III
7. Sheriff Oficir I
8. Sheriff Oficir II
9. Sheriff Oficir III
10. Sherif Veteran I
11. Sherif Veteran II
12. Sheriff Veteran III
13. Mladji Inspektor
14. S.A.J. Operativac
15. Inspektor
16. S.A.J. Snajperista
17. Inspektor 4. Odeljenja
18. S.A.J. Trener
19. Zamenik Glavnog Inspektora
20. Zamenik Komandira S.A.J-a
21. Glavni Inspektor
22. Komandir S.A.J-a
23. Supervizor
24. Porucnik
25. Major
26. Komandir Stanice
27. Assistent Drzavnog Sheriffa
28. SAHP Secret
29. Zamenik Drzavnog Sheriffa
30. Drzavni Sheriff
.
Kodovi:
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Srecno ostalim kandidatima, hvala na citanju moje aplikacije.