Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

mister22

Player
Player
1.Vaše ime u IRL: Vanja
2.Vaše godine: 17
3.Vremenska zona:GMT+1
4.Prosek online po danu: najmanje po 2h 3h pa do 12h-13h
5.Vaš discord:marcus051295
6.Vaše ingame ime:Marcus Kimbic
7.Vaš id: 76721

Dodatne informacije:
1.Lider za SAHP(San Andreas Highway Patrol)
2.Zašto želite biti leader ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objasnjenje)

2.1 Zeleo bih postati leader ove drzavne organizacije zato sto, imam vec dosta iskustva u svim drzavnim organizacijama a pogotovo u SAHP-u.
Ja znam da bih ja bio odlican leader i to zelim i dokazati zato sto sam se vec dosta puta pokazao na HC mestima(28 rank 29)
Zelim pokazati kakav SAHP zapravo treba izlgedati a da nije to samo obicna organizacija. Ja kao leader bih pokazao kako zapravo treba izgledati ova organizacija!

2.2 Mislim da je ova organizacija dosta bitna za ovaj server zato sto radimo veci deo posla sto se tice zakona i pravila.
Uvek bi imali aktivne patrole koji bi gledali autoputeve i u Sendiju moji ljudi bi uvek pazili sta rade i nista ne bi radili bez pitanja
Sahp bi bila jedna ozbilja organizacija kad bih ja postao Leader i svako bi je morao postovati. Posto sam vidjao dosta slucajeva de obicni ljudi i ostale kolege iz drugih drzavnih organizacija se sprdaju na racun SAHP-a , a to vise ne bi moglo da se radi kad bih se ja pitao

2.3 Ja imam vec ceo team u sahpu i veoma ozbiljne Zamenike drzavnog sherifa ja bih se na njih mogao osloniti kad god.
Imam prave ljude za organizaciju koji bi napravili bas dobar Role Play i da svima bude lepo na serveru.Ja znam da ako ja nekada budem imao neko odstustvo ili bilo sta ja znam da bih bez razmisljanja mogao da se oslonim na moje zamenike i assistente posto ce to biti veoma ozbiljni ljudi koji imaju previse iskustva!!

2.4 Ja moram naglasiti da ja kao leader nikada ne bih gledao da nekoga zadovoljim da mu dam veliki rank i tako dalje gledao bih samo sta je najbolje za organizaciju i mene samo ozbiljni i stariji ljudi bi bili na pozicijama HC-a da bi pravili najbolji Role Play i da ne bi bilo nikakvih problema za org naravno.

3. Vas savet za pobosljanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Pod broj jedan u SAHP-u bi mogli da rade ljudi koji ispunjavaju sledece uslove:
Da imaju minimalno ic 6 godina a ooc 15 godina da su aktivni i da postuju naredjenja i HC i naravno cist dosije...
Maximalno koliko gresaka mogu imati na ispitivanju bi bilo 3 greske svaki ne tacan odgovor bi bio 0.5
Mislim da je ovo minimalni kriterijum koji ispunjava sve uslove ove organizacije!

3.2 Uveo bih jedinicu Inspektori i S.A.J.
Inspektori bi bili zaduzeni da idu na mesta uzgajanja kanabisa, pljacka kuca, otimanje auta i trazili bi trazene kriminalce i na hitne pozive mislim da je ova jedinica vazan deo Roleplaya
S.A.J. jedinica bi bila zaduzena za akcije, patrole i takodje mislim da je ova jedinica vazan deo Roleplaya

3.3 Moj cilj kao Leadera je da se druge organizacije ugledaju na nas i da nema svadji medjusobno medju organizacija.
Ja bih veoma postovao svakog clana organizacije i gledao bih da izadjem svima u susret kao i do sad da svima pobosljam vreme u SAHP-u
Bio bih veoma strog prema mojim zamenicima i assistentima zato sto smatram da oni ne smeju praviti ni jedne greske ni da se glupiraju, oni moraju takodje biti odgovorni za organizaciju koliko i ja ne bih im tolerisao nikakve greske niti nista zato sto su oni tu da pomognu organizaciji i meni i ostalim ljudima a ne da prave greske i da s glupiraju

3.4 Regrutacije bi bile odrzane na svaka 2 dana zato sto tako povecavamo aktivnost organizacije i zelim pruziti svima priliku da budu deo moje organizacije
Sve sto trazim je da se svi super slazu i da nema svadje medju kolegama zato sto mislim da je to najbitnije za sve. Nakon sto neko dobije posao kod nas moramo bi svaki novi clan organizacije da prodje kroz obuku mene nece interesovati da li je taj neko bio vec u org ili slicno svako bi morao proci kroz obuku.
Imam vec spremene instruktore obuke koji su veoma smireni i imaju vremena da svakom novom clanu pokazu sve od tacke A do tacke B sve kako treba, a i naravno tu bih bio uvek ja ako treba takodje da se odrzi obuka nekome!

3.5 Samo da napomenem moji zamenici bi bili
102-Anja Plavsic
103-Vitaly Mikhailov
To su ljudi u koje imam najvise poverenja pre svega su mnogo ozibiljni u svemu sto rade i na nacin kako nesto rade veoma su aktivni i svima uvek pomazu i uvek su svima izasli maksimalno u susret zato se mogu osloniti na njih kada god da me menjaju kada ja nisam tu.I oni bi dosta pomogli SAHP-u i povecali bi Roleplay na maksimalni nivo koliko moze!

RANKOVI:

1 suspend 48h
2 suspend 24h
3 oficir na obuci
4 Kadet I
5 Kadet II
6 Kadet III
7 Kadet IV
8 Kadet V
9 Sheriff oficir I
10 Sheriff oficir II
11 Sheriff oficir III
12 Sheriff oficir IV
13 Sheriff oficir V
14 Mladji S.A.J.
15 Mladji inspektor
16 S.A.J.
17 inspektor
18 stariji S.A.J.
19 stariji inspektor
20 Zamenik komandira S.A.J-a
21 Zamenik Glavnog inspektora
22 Instruktor Obuke
23 Vodja patrole
24 Komandir S.A.J-a
25 Glavni inspektor
26 Supervizor
27 Komandir stanice
28 Assistent drzavnog Sheriffa
29 Zamenik Drzavnog Sheriffa
30 State Sheriff

KODOVI

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Dolazak na smenu
Status 2 - Odlazak sa smene

To je to od mene srecno svim ostalim kandidatima!!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom