Organizacija: Los Santos Police Department ( LSPD )
Ime: Ante Smith
Starost: 29
Nacionalnost: hrvat
Mesto rođenja: Hrvatska (Split)
Pol: Muski
Boja očiju: Braon
Boja kose: bijela
Tetovaže: Ruke,noge,prsa
Prednosti: Strpljiv,inteligentan, snalazljiv,Jak,dobar pucac
Slabost: kratki zivci
Zivotna prica:
Ishodi:
1. Ante moze da obavlja sve stvari sa svim vrstama pistolja (tejzer,rev...) u ruci kao sto su kucanje na PDA, pruzanje prve pomoci, vezivanje, ubacivanje/izbacivanje u/iz auto/auta, pretrazivanje (sa bilo koje strane), kupljenje stvari sa poda
2. Ante može ići u geto sam dok je na dužnosti (pljačka, saradjuje sa kriminalcima ili članovima porodice).
3. Ante može patrolirati u getu radi lakse potrage za traženim licma i sakupljanja dokaza o različitim kriminalnim bandama.
4. Ante može da obavlja sve korumpirane radnje (skloni poternicu i dosije, primi mito i ilegalne predmete, slomi kamericu, pokrene bekstvo)
5. Ante može da ide sam protiv dvoje. (Ne plaši se 2 uperena oružja)
6. Ante može nositi bilo koju masku, undercover uniformu ili pancir dok je na dužnosti – vrlo je obučen i često bira uniformu za određene akcije.
Ime: Ante Smith
Starost: 29
Nacionalnost: hrvat
Mesto rođenja: Hrvatska (Split)
Pol: Muski
Boja očiju: Braon
Boja kose: bijela
Tetovaže: Ruke,noge,prsa
Prednosti: Strpljiv,inteligentan, snalazljiv,Jak,dobar pucac
Slabost: kratki zivci
Zivotna prica:
- Ante Smith je rodjen u Split-u 1996 godine, Ante od malih nogu pocinje se igrati sa sa prijateljima iz kvarta. Koji dok su odrastali polako su postajali kriminalci.Otac mu je poginuo dok je bio malen pa je muske lekcije o zivotu dobivao od svojih prijatelja koji su bili stariji od njega vidio je ugled u njima.Zivot ga je tako vodio sa jedne strane imao je majku koja je bila policajka, a sa druge prijatelji koji su kriminalci. Ante se nije mogao snaci gdje ce sa svojim zivotom i tako je izabrao obje strane i odlucio je zavrsiti policisku akademiju i nastaviti sa svojim zivotom kao policajac dok bi u slobodno vrijeme bio kriminalac.
- PRICA O KARIJERI: Ante je svoju karieru zapoceo kao obican radnik u Policiji gde je konstantno radio u patrolama i pomagao ljudima. Te jedne godine zato sto je bio jako dobar u svom poslu bio unapredjen te je poceo da vodi bitne akcije i objasnjavati novim kolegama kako da izvrsavaju svoj posao. Naravno da mu je majka pomagala u tom poslu jer je i on sam bio policajka, Te pored posla u LSPD-u zato sto mu LSPD plata nije bila dovoljna plata te se pored toga tajno bavio prodajom oruzija i dilanjem droge, otmicama i ubistvima. Ante uceci to sve od svog svojih prijatelja sve je brze i brze razumio sve i sve vise se bavio time. Jednog dana Prijatelje su uhatili dok su oteo governera sa njime je bio i Ante srecom Ante je uspio pobjeci ali njegovi prijatelji se nisuu uspijeli izvuci, od tog dana Ante je reko da ce osvetit prijatelje i da ce i dalje raditi u LSPD-u i truditi se sto vise .
Ishodi:
1. Ante moze da obavlja sve stvari sa svim vrstama pistolja (tejzer,rev...) u ruci kao sto su kucanje na PDA, pruzanje prve pomoci, vezivanje, ubacivanje/izbacivanje u/iz auto/auta, pretrazivanje (sa bilo koje strane), kupljenje stvari sa poda
2. Ante može ići u geto sam dok je na dužnosti (pljačka, saradjuje sa kriminalcima ili članovima porodice).
3. Ante može patrolirati u getu radi lakse potrage za traženim licma i sakupljanja dokaza o različitim kriminalnim bandama.
4. Ante može da obavlja sve korumpirane radnje (skloni poternicu i dosije, primi mito i ilegalne predmete, slomi kamericu, pokrene bekstvo)
5. Ante može da ide sam protiv dvoje. (Ne plaši se 2 uperena oružja)
6. Ante može nositi bilo koju masku, undercover uniformu ili pancir dok je na dužnosti – vrlo je obučen i često bira uniformu za određene akcije.
Last edited: