Danas oko 11:00 dosao mi je lik u ballase sa pistoljem.Jedini sam bio u balasima jer nije bilo nikoga od moje ekipe .Ja kazem liku da otidje iz ballasa jer ne smije da bude ovdje ako nije sa nama.On nakon toga upoeruje pistolj u mene i drzi ga na meni te me psuje.Ja mu kazem da cu mu zvati vise sile ako se makne i otisao sam u kucu i on odma sa mnom te mi pocinje da pjeva da me iznervira.Nakon toga zovem admina i nakon par minuta oglasio se kizule macak koji je krenuo da specuje.Specao nas je i onda sam ja opsovao i rekao da je lik retardiran pri cemu je macak video da sam samo ja opsovao i prvo je dao liku warning a ja sam dobio ban na 7 dana.Zelim pitati ako moze mozda da mi se skine ban jer stvarno nisam htio to da uradim,nov sam u gradu i jos nisam stigao sva pravila da naucim i mislim da nije uredu da lik koji je ucinio vise zlocina od mene da dobi samo warning.Ispricavam se na tome sto sam napravio i nece se ponoviti ako moze da mi se skine ban obecajem nece se vise stvarno ponoviti.