Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62387
Players nickname
mali ivano
Administrators nickname
MUJO SIMBA
Date
Sep 7, 2024
Time
1:07
Proofs
https://www.youtube.com/

iv3n0

Player
Player
Poštovana administracijo,

obraćam vam se s iskrenom molbom za skidanje bana i pružanje druge šanse. Pišem ovo sa punom sviješću o svojim greškama i iskrenim kajanjem zbog svega što se dogodilo.

Tokom povratka na projekat, koji mi je oduvijek mnogo značio, napravio sam niz pogrešnih odluka iz neznanja i nepoznavanja pravila. U želji da pomognem mojoj familiji zato sto nismo mogli dobiti neformalnu mjesec i pol i onda sam se razljutio i bez loše namjere, postupio sam pogrešno, ne razmišljajući o posljedicama. Tek kasnije sam shvatio da su ti postupci bili protiv pravila i da za njih u potpunosti snosim odgovornost.

Vremenom sam naučio pravila, shvatio gdje sam pogriješio i poceo bih igrati posteno. Projekat mi je bio jako bitan dio svakodnevice — kroz igru sam upoznao nove ljude, stekao prijatelje. Upravo zato me ban iskreno pogodio i rastužio.

Ne tražim opravdanje za svoje greške, već razumijevanje i priliku da dokažem da sam naučio lekciju. Obećavam da se ovakve situacije više nikada neće ponoviti i da ću u budućnosti striktno poštovati sva pravila projekta.

Hvala vam što ste odvojili vrijeme da pročitate moju molbu. Nadam se da ćete mi dati priliku da nastavim igrati, ovaj put odgovorno, korektno i bez ikakvih prekršaja.

S poštovanjem,

Status
Not open for further replies.
Top Bottom