Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vito Schofield

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Ajdin
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu:5-6H
5. Vaš Discord:leflow_
6. Vaše ingame ime:Viito Schofield
7. Vaš ID:46127

Dodatne informacije

1. Lider za:SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1
Zelja za unapređenjem i razvojem organizacije
Imam iskrenu motivaciju da doprinesem rastu i stabilnosti organizacije. Smatram da se uz dobru organizaciju, jasna pravila i aktivno vodstvo mogu postici bolji rezultati, veca disciplina i kvalitetniji rad svih clanova
2.2
Odgovornost i sposobnost vođenja ljudi
Smatram da lider treba biti osoba koja zna slusati, donositi odluke i preuzeti odgovornost za svoje postupke. Spreman sam biti primjer drugima, pomagati clanovima organizacije i rjesavati probleme na korektan i profesionalan nacin
2.3
Iskustvo i posvećenost
Imam iskustvo u timskom radu i razumijem kako organizacija funkcioniše iznutra. Posvecen sam redovnom angažmanu, postovanju pravila i kontinuiranom poboljsavanju rada organizacije sto smatram kljucnim za uspjesno liderstvo

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj licni savjet za poboljasnje RP-a u organizacije navest cu u 3 primera

Kao prvo organizirao bi prakse svaki 7 dana koja ukljucuju:Kako patrolirati nad autoputevima los santosa,Kako pisati kazne,Kako se ponasati na akcijama,
kao 1 praksa bi bila patroliranjem nad autoputevima sakupio bi sve patrolne policajce i poslao bi svakog policajca sa 1 HC-om te bi taj HC objasnio policajcu kako treba zaustavljati koliko puta mora poslati signal za zaustavljanje prije nego sto ugasi nekom motor,pa onda kako kad zaustavit nekoga i sta radit kada zaustavite civila.

Kao drugo napravio bi da svaki pocetni policajac ide sa iskusnim npr:ako je policajac novi koji pise osiguranja i izdaje tablice obezbjedio bi iskusnog policajca koja bi ga proucavo za prvi 15 isporucenih osiguranja i 20 isporucenih tablica.

Kao trece obezbjedio bi konstantne sastanke sa LSPD kako bi nasa patrola bila mnogo laksa takode i njihova i kako bi mogli dogovriti se gdje ko dokle patrolira.

Hvala na citanju aplikacije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom