Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Hare Flow

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:
Haris
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: hare_14013
6. Vaše ingame ime: Hare FIow
7. Vaš ID: 14013

Dodatne informacije

1. Lider za San Andreas Highway Patrol (SAHP)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

1)Iskustvo i razumijevanje SAHP roleplaya

Želim biti Lider SAHP-a jer dobro razumijem ulogu ove organizacije u roleplayu. SAHP nije samo patroliranje autoputeva, već predstavlja profesionalnost, disciplinu i primjer ostalim. Kroz dosadašnje RP iskustvo naučio sam kako SAHP treba funkcionisati, kako se ponašati u različitim situacijama i kako održavati realan i kvalitetan roleplay.
2)Unapređenje organizacije i aktivnosti članova
Kao Lider, želim unaprijediti organizaciju kroz bolju organizaciju patrola, treninga i internih pravila. Smatram da je važno da svi članovi budu aktivni, obučeni i uključeni u rp događaje. Moj cilj je da SAHP bude prepoznat kao jedna od najorganizovanijih i najprofesionalnijih organizacija na serveru.
3)Liderske sposobnosti i odgovornost
Imam želju i sposobnost da vodim tim ljudi, rješavam probleme unutar organizacije i donosim odluke koje su najbolje za SAHP. Kao Lider, bio bih pravedan, odgovoran i uvijek dostupan članovima za pomoć ili savjet. Smatram da dobar Lider mora biti uzor drugima, kako u ponašanju tako i u poštovanju pravila servera.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Smatram da se RolePlay u SAHP-u može poboljšati tako što bi se više radilo na obuci članova i međusobnoj komunikaciji. Dešava se to da ljudi znaju šta radi ali zbog loše komunikacije i loših treninga ne mogu postici dobar rezultat, pa bi trebalo poraditi i na tome.
Također, važno je da se članovi ne forsiraju na akciju, već da se svaka situacija odigra smireno i realno. Lider i viši rankovi trebaju davati primjer ostalima i pomoći kada neko pogriješi, a ne odmah kažnjavati. Mislim da bi ovakav pristup doveo do boljeg RP-a i pozitivnije atmosfere u organizaciji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom