Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved VDM PG G.P. 6.15. Fail Rp I 60234 41759 47852 60808

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Milee Puskaa
Suspect ID
60234 41759 47852
Date of violation
Dec 26, 2025
Time of violation
22:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ntCShEipwSU

zli

Player
Player
Ako se ne varam mislim da čak rade u nekim vladinim službama zabijaju se autom u mene
pucaju bez razloga i brojanja voze se autom po brdima i lažu da su nešto brojali da su ovo ono eo
Sve se vidi u videu hvala.

Kristijan00

Player
Player
Ако се не варам мислим да чак раде у неким владиним службама забијају се аутоматски у мене.
пуцају без разлога и броја возе се аутоматски по брдима и лажи да су нешто бројали да су ово оно ео.
Све се види у видеу хвала.
Теби је бројано залба ти одбијена

Last edited:

Alexios Santos

Player
Player
Nije te niko zgazio nego je stao lepo ispred tebe a ti si pao na auto drugo vidi se da te je ubio kada ti je brojao 5 sekundi i ti nisi hteo da udjes tako da dobices ti za FearRP

Kristijan00

Player
Player
Нe ne nek dobijem kaznu koju treba a i ti ces dobiti zato sto nemas strah za swoj ziwot tako da si sjebo i sebe imam kamericu tako da ako admin te ne kazni onda cu ja da okacim opet da bih te kaznili ali zanice te tako da lagano tebra

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Senior Administrator
Prihvaceno

ID 60234 ce dobiti kaznu za G.P 6.15
Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

ID 80418 ce dobiti kaznu za Fear Rp
Držali su više pušaka uperenih u vas i vi niste htjeli poslušati njihovu naredbu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom