Evo molim te me saslusaj ja sam ti bio dao bratu da igra i on je s frendom krao puske i metke iz org i nakon toga par minuta sam ja bio doso na komp i ja kad sam doso na komp otiso sam igrat f1 a ovaj frend s kojim je moj brat igro ostao je igrat i krast puske i dosli su mu ovi iz org i on se ttrebo ispricat i vvrratit stvari a on je pobjego a ja to nista nisam znao evo mame mi moje i onda ja udem kasnije za nekoliko sati i to i sve normalno bude i taj frend mi nije reko da su ga ulovili i da je on pobjego jer da mi je reko ja bi im iso vratit stvari i ispricati se onda dan nakon toga ja udem opet u igru normalno malo se rokat sa fam itd i izadem iz igrice. a taj frend ude i odjedamput je on meni javio ee kao banani smo na 60 dana radi toga. evo molim te ko boga draggoga da mi smanjite ili da mi date minute u zatvoru ili nesto ja se ispircavam ja bi se i prije isprico mogu vratit sve stvari nije meni problem samo sto moj brat nije znao da se to nesmije i on mi je to isprico evo molim te kao dragoga boga ja im mogu vraqtit stvari sve mogu im se ispricat samo evo da mi samnjite ban ili nesto ali evo molim vas evo ako mi se nesto tako ponovi ili nesto banajte me zauvijek samo evo ja cu rec bratu da to nije smijo radit i to je to samo molim vas evo da mi nesto skratite ili nesto evo pls. hvala vam unaprijed na vremenu sto ste odvojili hvala.