Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Liam Obilic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Teodor
2. Vaše godine: 17 godina
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-5 sati.
5. Vaš Discord: cicibtw
6. Vaše ingame ime: Liam ObiIic
7. Vaš ID: 2520

Dodatne informacije

1. Lider za: San Andreas High Way Patrol ( SAHP )

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

1. Dugoročna posvećenost i poznavanje SAHP uloge

Želim biti lider SAHP jer imam jasno razumevanje uloge ove organizacije na serveru – održavanje bezbednosti na autoputevima, brza reakcija na incidente i profesionalan pristup civilima. Smatram da lider mora biti stabilan, aktivan i dosledan, a moj cilj je da SAHP bude organizacija koja funkcioniše bez improvizacije i nepotrebnog konflikta.

2. Organizacija, disciplina i fer vođenje ljudi

Imam iskustvo u radu sa većim brojem igrača i smatram da je dobra unutrašnja organizacija ključ uspeha svake frakcije. Kao lider bih uveo jasna pravila, redovne brifinge i fer sistem nagrađivanja i sankcija. Cilj mi je da svaki član SAHP zna svoje obaveze, ima motivaciju za rad i oseća poštovanje unutar organizacije.

3. Unapređenje RP kvaliteta i reputacije SAHP

Jedan od glavnih razloga moje prijave je želja da unapredim RP kvalitet i reputaciju SAHP na serveru. Fokus bih stavio na realistične saobraćajne kontrole, pravilnu komunikaciju sa civilima i dobru saradnju sa ostalim državnim organizacijama. Time bi SAHP bio prepoznat kao profesionalna i respektabilna frakcija, a ne samo „kaznena“ organizacija. I nisam nikad bio lider i želim da postanem prvi put lider.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Smatram da se RolePlay u organizaciji može značajno unaprijediti kroz bolju strukturu rada i veći fokus na realistične policijske procedure. To podrazumijeva redovne patrole sa jasno definisanim zadacima, kvalitetne saobraćajne kontrole i pravilno vođenje RP situacija od samog početka do kraja. Poseban akcenat bih stavio na komunikaciju sa civilima, gdje članovi organizacije treba da koriste profesionalan i smiren ton, bez nepotrebne agresije, kako bi svaka interakcija bila što realističnija.

Takođe, važno je uvesti češće obuke i brifinge za članove, naročito za nove pripadnike organizacije, kako bi se svi upoznali sa pravilima, procedurama i RP standardima. Kroz jasnu hijerarhiju, IC odgovornost i dobru saradnju sa ostalim državnim organizacijama, organizacija bi dobila ozbiljniji identitet i viši kvalitet RolePlay-a, što bi pozitivno uticalo na cjelokupnu RP atmosferu na serveru.

RANKOVI:
1. Cadet
2. Probationary Officer
3. Junior Trooper
4. Trooper I
5. Trooper II
6. Senior Trooper
7. Master Trooper
8. Patrol Officer
9. Senior Patrol Officer
10. Field Training Officer

11. Corporal
12. Sergeant I
13. Sergeant II
14. Staff Sergeant
15. Lieutenant I
16. Lieutenant II
17. Captain I
18. Captain II
19. Major
20. Deputy Commander

21. Commander
22. Assistant Chief
23. Chief of Operations
24. Undersheriff
25. Chief Deputy
26. Division Chief
27. Deputy Chief
28. Assistant State Sheriff
29. Deputy State Sheriff
30. State Sheriff

🔹 Unutrašnja pravila

• Poštovanje hijerarhije (IC)
  • Zabrana OOC ponašanja u uniformi
  • Obavezna kamera / dashcam RP
  • Aktivnost i odgovornost članova
  • Jasne sankcije i nagrade

Hvala na administracije na čitanju moje aplikacije.
Srećno Svima Ostalim Kandidatima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom