Dobar dan administracijo i sretan Božić ako ga slavite, danas u 13:16 sam dobio 3. upozorenje za navedeno pravilo i admin je korektno postupio nego htio sam samo pokazati kako je to izgledalo s moje strane. u ovom povu vidi se kako me lice puca prije eventa
i kako ja zovem admina a u ovom povu Untitled - Clipped GTA V with Medal.tv se vidi kako me isto to lice pusha da bi me ubilo do kraja i posto mi se vec mnogo puta dogodilo da visa sila ne dode na vrijeme i ne vidi sto se dogada odlucio sam uzvratiti kako bi sebe zastito i cim sam primjetio da je visa sila dosla prepustio sam to njoj da ona odradi sto je i odradio. htio bih zamoliti ako je ikako moguce da mi se ukloni ovaj ban jer stvarno nisam imao namjeru krsiti nikakva pravila nego me igrac sa namjerom dosao ubiti kako ne bi mogao ucestovati na ovom eventu i samo sam odbranio i jos traje Bozicni event pa ako je moguce da mi se ukloni ovaj ban. hvala vam unaprije i jos jednom sretan Božić onima kome slave i ispricavam se za svoje postupke