Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51249
Players nickname
Zonixx Munjaa
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Dec 28, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1217380/#post-4232083

Zonixx

Player
Player
Admin me je kaznio za G.P 3.1 jer sam igraču reko da je glup u OOC CHATT da je bio ic razumio bi jer pišem mrtav u charather chatu?????, prije svega pravilo G.P 3.1 govori “Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.” I poslje toga Admin dolazi kažnjava mene za ovo pravila i mrtav ladan pise IC vrijedjanje je zabranjeno nidje veze jes onda na milion žalbi dje su ljudi bili kaceni za govorenje “kretenu olosu majmune budalo Itd” bi bili kažnjeni jer u OOC vrijeđanje spadaju mnogo gadne psovke to sto nekome kazes da je glup nema nikakve veze sa ovim jer sam mu samo reko činjenicu nema on sto da se ljuti jer postoje glupi i pametni ljudi nema treće tražio bi Adminu da se skrene pažnja i meni makne kazna Hvala.

Zonixx

Player
Player
Micka mic prica da je zabranjeno ic vrijednjanje dok meni covjek u videu izvrijedjao sve sto je mogo nema sto mi nije reko njegov prijatelj u videu i ja dobijem kanu za vrijedjanje dje je odje logika ??????

Status
Not open for further replies.
Top Bottom