Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Blacklisted (vredjanje projekta) | Aldin Verstapen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
63718
Players nickname
Mark Kram
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Dec 28, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

M_K

Player
Player
Pozdrav Mujo, Abrahame, ili Aldine zeleo bih da postavim unban appeal po prvi put i da se dotaknem ove teme nakon vise od pola godine. Nikada do sada nisam video da je neko dobio unban za ovo pravilo ali zelja mi je da probam. Mislim da sam ispao blago receno govno od coveka kada sam prekrsio ovo pravilo imate i prilozeni screenshoot ovde - stidim se ove poruke i znam da ovo nisam zapravo ja. Ne zelim ni nakoji nacin da opravdam ovu poruku zbog koje sam i banovan ali zelim da kazem da tog dana nisam bio pri sebi iz nekih razloga i smucilo mi se vise sve i hteo dam da promenim svoj zivot i mislio sam da igricu koju igram da me sprecava u tome ali mislim da to nije najbolja odluka koju sam mogao doneti. Da mogu da vratim vreme unazad pre bih zatrazio unban umesto ovoga ali eto. Nisam nikada pisao unbanappeal na ovu temu i iskreno imam neku nadu jer nikada nisam krsio pravila i igrao sam na serveru cak vise od godinu dana gde sam bio svega 2-3 puta kaznjen i nikada banovan sve dok nisam napravio ovakvu glupost. Zeleo sam da pomognem serveru i vrsio admin duznost pa cak i bio lider gde sam sklopio mnoga prijateljstva i mogu vam reci da mi je stvarno krivo. To bi bilo to od mog appeala za unban zelim se iskreno iz srca izviniti za kraj pa mozda se opet budemo videli u igrici ako ovaj appeal bude prihvacen <3

M_K

Player
Player
Da mogu da vratim vreme unazad pre bih zatrazio ban na odredjeni period umesto ovoga ali eto. (prepravka)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom