Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50765
Players nickname
Vlajs Shelby
Suspect ID
19250, 53721
Date of violation
Dec 27, 2025
Time of violation
01:26
Proofs
https://youtu.be/EuMeesRRn8o

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Leader of unofficial org
Doticni id-jevi su u ovih par minuta prekrsili CR, VDM, EarRape,MG nicim izazvani, ja se izvinjavam ako sam nesto prekrsio kaznite me ali sam frustriran ovom situacijom.
Nemam komentara na sve ovo. 2 pova cu dostaviti jer je izvuceno sa instant replaya.... Usi mi krvare od ovog vristanja ! A o ovom ponasanju nemam reci...
Samo se pitam dokle ce da se dozvoljava ovakvim igracima da unistavaju igru svima oko sebe.

pov 1

pov2

Mango Shelby

Player
Player
uzas od ponasanja ovaj 19250 i 53721umjesto da bude primjer drugima kao stariji igrac on rendom gazi i unistava igru i RP. Kazna za VDM/EarRape je premala za ovako toksicne igrace fuj sta rade, nije ni cudo sto je na serveru sve manje igraca i pravog RP-a zbog ovakvih mnogi prestaju sa grandom

Grace Shelby

Player
Player
Moj savjet za ovu dvojicu deinstalirajte grand i instalirajte zoo bolje vam pristaje..Uzas sta sve igra..

Mike Jameson

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.

ID 19250 ce biti kaznjen za GP 3.2 (Zabranjeno je spominjanje porodice)
ID 53721 ce biti kaznjen za CR. ( Zabranjeno je udaranje vozilom u druga vozila )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom