dobar dan draga administracijo dobio sam ban dobio sam ban pre jedno 7 meseci u maju i zeleo bih da se vratim na najbolji rp projekat znam svoje greske i svestan sam njih nece se ponoviti ja se izvinjavam zbog greske i garantujem vam da se nece ponoviti nisam znao nista tada dobio sam ban za g.p 1.1 i dao sam drugu acc da pogleda koliko mi je jos dugo ostao ban tada nisam znao da je to prekrseno pravilo onda kada sam napisao un ban appeal aldin me je pitao da li mogu da nastavim igru sa tog sociala i da li prihvatam money wipe ja sam rekao da prihvatam money wipe i da mogu da nastavim igru posle toga sam napisao aldinu da menjam social club jer sam do tada igrao na rockstaru a hteo sam da predjem na epic i napisao sam aldinu da menjam social club ali sam ja u tom trenutku bio banovan na grandovom discordu i aldin mi je odgovorio na poruku tek kada sam zamenio izvinjavcam se zbog svega prihvatam money wipe black listu lidera i admina molim vas ko boga nece se ponoviti i zelim da nastavim dok je raspust da igram banajte me kada me unbanate za g.p 1.4 jer sam prekrsio i imao sam vise od dva acca i nemoj abraham da mi napise na zalbu odbijeno ako moze nego neka napise da li postoji neka sansa za mojim un banaom al sad stvarno nisam znao nista vezano za grand tada evo link zalbe zbog koje sam dobio ban Rejected - Massrule break | Knallenschmirtz