Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Marabunta Granade|Strahinja Floww

STRASKO STRAHINJA

Player
Player
1.Vaše Ime Irl:Strahinja
2.Vaše godine:18
3.Vremenska zone:GMT +2
4.Prosek online po daju:2-8h
5.Vaš Discord:strahinja7
6.Vaše Ime Ingame:Strahinja Floww
7.Vaš ID:39751

Dodatne Informacije:
1.Lider za Marabuntu
2.Zašto zelite biti lider ove specifične organizacije?(Navedite 3 razloga uz objasnjenje)
1)Iskustvo proveo sam dosta vremena na projektu prošao sam kroz sve crime organizacije te sam bio dosta puta I HC I stekao sam mnogo iskustva te mislim da sam spreman da budem lider
2)Akcije:Imao bih spreman HC Tim koji bi mi pomogao oko vodjenja akcija te nebi bilo nikakvih te bi se dokazali kao jedna ozbiljna organizacija
3)Za kraj:Zelim biti lider ove organizacije jer sam stekao mnogo iskustva kroz Rp te bih voleo da napravim jednu dobru organizaciju koja ce se pamtiti po dobro odradjenim akcijama.
3.Vaš savet za poboljašnje RolePlay-a u organizacija?
1)Pravila:pravila bi se morala poštovati te bi svako ko bude hteo da udje u organizaciju bio bi detaljno ispitan pravila.Tako isto I za toksičnost ko bude toksičan dobice suspend ili kick iz org Zavisi od situacije.
2.Rank Up I bonusi:Hc I ja bi smo detaljno posmatrali rad ljudi iz organizacije te bi smo delili rank up po zazluzi,a bonuse bih delio svake sedmice.
3.Sastanci:Sastanke bih odrzavao 1 put u 7 dana da se dogovorimo oko rada organizacije i da li nesto treba da se poboljša u organizacije.
4.Hc:Hc bih delio ljudima od poverenja koje poznajem dugo I za koje znam da nemeses pravila.
5.Ulazak u organizaciju I ispitivanje:Za ulazak u organizaciju trebalo bi da ljudi imaju 7 godina IC minimum I 13 godina OOC minimum,a ispitivanje bi se vrsilo na diskordu te bi se smanjilo krsenje pravila
6.Akcije:Akcije poput:Tajne ranije,Fz reid,Talacke bile bi obavezne
7.Grafiti:Imao bih vodju koji bi vodio grafit team te bi oni slali na diskord koliko su grafita prefarbali

Hvala na čitanju moje prijave.Srećno svim kabdidatima.Ugodan ostatak dana zelim Strahinja Floww

Top Bottom