Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Marabunta Granade| Djordje Kamata

Djordje Kamata_

Player
Player
1.Vaše Ime Irl:Djordje
2.Vaše godine:15
3.Vremenska zone: GMT +1
4.Prosek online po daju: 9h+
5.Vaš Discord: djordjekamata
6.Vaše Ime Ingame:Djordje Kamata
7.Vaš ID:78103

1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?

(navodim tri razloga sa objašnjenjem)

2.1 Iskustvo i spremnost
Na ovom projektu sam već duži vremenski period i kroz to vreme sam prošao skoro sve Crime organizacije. Bio sam više puta HC, učestvovao u vođenju akcija, održavanju discipline i organizaciji ljudi. Upravo kroz te uloge sam naučio kako funkcioniše jedan ozbiljan gang, koje greške se prave i kako se one izbegavaju. Smatram da sam sada dovoljno zreo, smiren i spreman da preuzmem punu odgovornost liderske pozicije.

2.2 Plan i vizija za Marabuntu
Marabunta Grande za mene nije samo gang, već identitet ulice. Moj cilj je da organizacija bude aktivna svakog dana kroz kvalitetan RP: graffitije, turfove, talačke, Gun Store, 24/7, kao i planirane RP situacije sa drugim organizacijama. Ne bih jurio samo pucanje, već bih gradio priče, odnose i reputaciju zbog koje će se Marabunta poštovati i IC i OOC. Želim da vratimo energiju i stil po kome je Marabunta poznata.

2.3 Odnos prema ljudima i disciplini
Kao lider znam da balansiram između discipline i dobre atmosfere. Uvek slušam članove, ali jasno postavljam granice. Toksičnost, kršenje pravila i neozbiljnost ne bih tolerisao, jer to ruši organizaciju iznutra. S druge strane, trudim se da svaki član ima svoju ulogu, da se oseća korisno i motivisano, jer samo tako gang može da funkcioniše kao prava porodica.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Prijem i pravila
Svaki novi član bi morao da ispunjava uslove: minimum 13 godina OOC i 3 godina IC, kao i osnovno znanje server pravila. Prijem bi se radio uz kratko ispitivanje (Discord), kako bi se smanjilo kršenje pravila i haos u organizaciji.

3.2 Organizacija i HC tim
Ne bih vodio organizaciju sam. Imao bih jak HC tim sastavljen od ljudi od poverenja koji znaju pravila i imaju iskustva. Svako bi imao svoju odgovornost: akcije, turf, graffitiji, novi članovi. Na taj način organizacija uvek funkcioniše stabilno.

3.3 Akcije i RP sadržaj
Akcije poput talačkih, pljački, turfova i tajnih ranije bile bi redovne, ali uvek sa jasnim RP povodom. Svaka akcija mora imati smisao i priču, a ne da se radi samo reda radi. Nakon akcija bi se radili kratki sastanci i dogovori za dalje.

3.4 Rank up, bonusi i motivacija
Rankovi i bonusi bi se delili isključivo po zasluzi. Aktivnost, ponašanje, RP i rad za organizaciju bi bili glavni kriterijumi. Time bih motivisao članove da se trude i napreduju, a ne da budu pasivni.

Rankovi

13. Leader
12.Desna ruka
11. Plavi
--------HC-------------
10. O.G
9.Turfer
8.Grafiti team leader
7.Grafiti team
6. Kamataš
5.Diler
4.Ulica
3. Narkoman
2.Novi Član
1.Suspendovan

Hvala na čitanju moje prijave.
Srećno svim kandidatima i ugodan ostatak dana.

Top Bottom