Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
59795
Players nickname
X
Administrators nickname
Aleks Unscared
Date
Dec 28, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com

Zvonko Bogdan

Player
Player
Kaznjen sam za G.P. 6.15.

Igrac 69215 - Koji ima korumpiranu biografiju i koristi je samo da bi farmao ilegalne stvari i pare robanjem, ali otom potom to je druga prica.

Uhvatio me, odveo na branu, trazio da bacim ilegalne stvari i kad mi skinuo lisice u isto vreme smo izvadili pusku na sta sam mu izbrojao da ima 5 sekundi da sedne u kola i da ide, nije poslusao i krenuli smo da se pucamo. Ubio sam ga, nakon toga zvao policiju jer je korumpiran i digao ga da ne iskrvari i drzao mu pistolj na glavi. On se grdnik uplasio jer video sta sam napisao kad mu je stigla notifikacija i dok je imao pistolj na glavi on se napravio pametan i vezao me - FearRP

Kasnije, voza me i prica mi kako cu da odem u drugu dimenziju znajuci da ce admin da me kazni - MG.

Admin onda mene kaznjava za 6.15 iako sam brojao i izdao mu zahtev, a njega ne koji je takodje pucao na mene i prekrsio dodatna pravila?
Admin ako nije cuo da l sam brojao nije trebao ni da kaznjava za G.P. 6.15, a ako je vec mene kaznio treba i njega.

Zatrazite adminu video dokaz pa resite, trudim se da roleplayam koliko mogu na serveru samo su problem neki igraci koji ne podnose da gube!

Vise put sam mu rekao da moze da se resi po RP da se vrati tamo i da se nastavi, ali decko je odlucio da napravi sebi kaznu a i adminu, pa mozda cak i organizaciji.

Admin da se kazni, liku da se skine biografija jer cela poenta biografije je da doda dodatan RP na serveru, ne da bi se farmale pare i oruzije!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom