Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
82385
Players nickname
Don Diablo
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Dec 17, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/z9I5nrV

Diablo9

Player
Player
Pozdrav administracijo❤️

Ne verujem da me znate jer sam nov na ovom projektu, na kojem sam za kratko vreme igranja dobio ban zbog prekrseno Generalno Pravilo 1.1 (Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati.)
Iskreno cu vam rec da neznam o cemu se radi, a i neznam kad i kako sam prekrsio ovo pravilo.
Poceo sam da igram pre dva meseca, tacnije u sredinu oktobra ove godine.
Cim sam poceo da igram naucio sam za pijacu i trudio sam se da zaradim pare, koje sam zaradjivao preko pijace i kazina.
Za to vreme od dva meseca sam ukupno imao 800h igranja na projektu!!!
Mislim da je vasa odluka da ja dobijem ban za navedjeno Generalno Pravilo 1.1 donesena pogresno, ili su samo neki igraci doneli lazne dokaze da sam ja to pravilo prekrsio jer su ljubomorni na moju imovinu koju sam stekao sa trudom igrajuci na projektu i kupovinom grand coinsa (otvaranjem kutija, kupovinom kola i tajnih ponuda).
Jer sam se previse trudio za tu imovinu ne bih voleo da je izgubim al voleo bih da dobijem unban,
sa ovim sam hteo da vas pitam za drugu sansu bez money wipe (ako je moguce)*, ukoliko to ne mozete uraditi bez money wipe slobodno mi obrisite pare i dajte unban.

Hvala vam na vremenu koje ste izdvoili za ovu zalbu, odluka je na vama!!!
Budite pozdravljeni, srećni praznici

Don Diablo!

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Na novoj zalbi dostavi prvobitno ime social cluba na kom je nalog kreiran

Status
Not open for further replies.
Top Bottom