Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Rasim Opusak

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Dzevad
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Od kada do kada ste inace ingame: 21:00-01:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4h+
6. Vaš Discord: dzevaaad
7. Vaše ingame ime: Dzeki Copara
8. Vaš ID: 66436
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Asistent Administracije

Dodatne informacije

1. Zasto zelite postati admin?
Već duže vrijeme sam aktivan na ovom projektu i veoma dobro ga poznajem. Svakodnevno primjećujem dolazak novih članova, a broj registrovanih polako raste i bliži se velikim ciframa. Mnogi od novih korisnika trebaju pomoć, baš kao što sam i ja trebao kada sam počeo. Zato bih želio postati Asistent Administracije i pružati podršku igračima u vezi sa različitim pitanjima i nedoumicama

2. Koje su vaše prednosti?

Prije svega, smirena sam i staložena osoba. Lako se slažem s ljudima i rijetko pokazujem ljutnju, jer umijem da se kontroliram. Imam želju da pomažem novim igračima u roleplayu na ovom serveru i da doprinosim pozitivnoj i prijateljskoj zajednici.

3. Koje su vaše najveće slabosti?

Pokušaću biti što iskreniji mogu, ali ne mogu da pronađem ozbiljne mane koje bi me diskvalifikovale za ovu poziciju. Svjestan sam da uvijek postoji prostor za lični razvoj i stalno se trudim da unapređujem svoje vještine i ponašanje.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?

Ne, zato se i prijavljujem za asistenta.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)

Nemam biznis, a i prijavljujem se za asistenta.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?

Ne bih rekao, igram svaki dan onoliko koliko mi obaveze daju i to je to..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom