decembar 2024 sam dobio ban od strane Dragan Macakk za 1.4 jer sam negde u novembru napravio 3. Racun ID 67162 medjutim stvar je bila u tome sto je moj prvi kreirani nalog 62785 bio napravljen u julu malo pred moju selidbu i tada je bio moj prvi ulazak na server ikada i igrao sam samo 2 dana na projektu i onda sam se uselio u na novo mesto i nisam imao kompjuter do septembra i 1. Septembra mi je palo napamet na ovaj server ali sa obzirom da sam ja igrao samo 2 dana i posle toga nisam uopste ni razmisljao o igri ja sam zaboravio za taj nalog i napravio sam novi 64757 ID ali ja sam mislio da mi je to prvi i jedini racun jer sam zaboravio na prvi a koristio sam isti social club i u novembru kada sam vec stekao znanje o projektu sam napravio taj 3. Racun misleci kako mi je to twink. Ja sam sacekao da mi prodje kazna i sada igram na tom prvom kreiranom mainu 62785 ali na twinku sam takodje bio proveo mnogo vremena i imam neke dragocene iteme i nekretnine na twinku ali svi racuni osim maina su na perma banu pa sam samo hteo da vas zamolim ako postoji neka mogucnost da dobijem unban na tom twinku jer zaista mi je stalo i do tog naloga….
Hvala na razumevanju
Hvala na razumevanju