Informacije
1. Vaše ime IRL: Emin
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu:6-8h
5. Vaš Discord : emcccooo
6. Vaše ingame ime: Emin Meehmedovic
7. Vaš ID: 62785
Dodatne informacije
1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Uvek sam imao duboko razmisljanje o nacinima RolePlaya u ovoj organizaciji i kako ustvari moze da se sve to sprovede u samoj igri
2.Imam iskustva u stvaranju RolePlaya i zeleo bih to da primenim u poziciji lidera neke zvanicne organizacije projekta
3.Kriminalni RolePlay je mnogo zahtevan i smatram da igra bitnu ulogu u RolePlay segmentu projekta zato se treba shvatati ozbiljno a znajuci samog sebe sposoban sam da to ucinim
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pre svega Lider i Zamenik Lidera trebaju biti angazovani da upozore nekog kada pomera granice RP-a. Clanovi organizacije trebaju stvarati i zapocinjati RP price u organizaciji i zauzimati neke uloge u bandi koje njihovom karakteru doprilikuju. Komunikacija izmedju clanova bande treba da zvuci filmski u duhovito da svi clanovi organizacije imaju osecaj kao da svako od nijh zivi u nekoj filmskoj ulogi naravno uz postovanje RP ogranicenja….
Rankovi:
13. Leader
12. Co-Leader
11. Consigliere
-------HC Rankovi---------
10. O.G
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Graffiti
6. Soldier
5. Ghetto Boy
4. Dealer
3. Hustler
2. New Boy
1. Suspended
1. Vaše ime IRL: Emin
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu:6-8h
5. Vaš Discord : emcccooo
6. Vaše ingame ime: Emin Meehmedovic
7. Vaš ID: 62785
Dodatne informacije
1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Uvek sam imao duboko razmisljanje o nacinima RolePlaya u ovoj organizaciji i kako ustvari moze da se sve to sprovede u samoj igri
2.Imam iskustva u stvaranju RolePlaya i zeleo bih to da primenim u poziciji lidera neke zvanicne organizacije projekta
3.Kriminalni RolePlay je mnogo zahtevan i smatram da igra bitnu ulogu u RolePlay segmentu projekta zato se treba shvatati ozbiljno a znajuci samog sebe sposoban sam da to ucinim
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pre svega Lider i Zamenik Lidera trebaju biti angazovani da upozore nekog kada pomera granice RP-a. Clanovi organizacije trebaju stvarati i zapocinjati RP price u organizaciji i zauzimati neke uloge u bandi koje njihovom karakteru doprilikuju. Komunikacija izmedju clanova bande treba da zvuci filmski u duhovito da svi clanovi organizacije imaju osecaj kao da svako od nijh zivi u nekoj filmskoj ulogi naravno uz postovanje RP ogranicenja….
Rankovi:
13. Leader
12. Co-Leader
11. Consigliere
-------HC Rankovi---------
10. O.G
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Graffiti
6. Soldier
5. Ghetto Boy
4. Dealer