1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 6 do 10 sati
5. Vaš Discord: Medotom0503
6. Vaše ingame ime: Filip Overtyy
7. Vaš ID: 18037
1.Lider za..... Marabunta Grande
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1
Bio sam više puta u crime organizacijama i više puta sam bio hc znam kako crime organizacije funkcioniraju i sada želim da postanem lider i da vodim jednu ovakvu bandu.
2.2
Želim biti lider zato što imam viziju kako će organizacija izgledati i kako će raditi i koji ljudi će biti uz mene i pomagati mi voditi organizaciju.
2.3
Htio bi postati lider zato što bi promijenio marabuntu i podigao je na novi nivo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1
Svaki član koji bi htio ući u organizaciju mora imati minimalno 5 godina IC i mora proći ispitivanje da znamo da je spreman za ovu organizaciju.
3.2
Često bi išli na akcije, radili talačke, igrali turfove, robali po getu i još puno toga da nikom nikad nebi bilo dosadno.
3.3
Opremali bi članove prije akcija sa svime što im treba da se bi se mogli pucati.
3.4
Turf lider bi stalno mijenjao članove turfa da naš tim bude što bolji.
Rankovi:
13. Leader
12. Deputy Leader
11. Amigo
----------HC----------
10. O.G
9. Turfer
8. Grafiti team leader
7. Grafiti team
6. Associate
5. Getto cleaner
4. Hitman
3. Solider
2. Newbie
1. Suspend
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 6 do 10 sati
5. Vaš Discord: Medotom0503
6. Vaše ingame ime: Filip Overtyy
7. Vaš ID: 18037
1.Lider za..... Marabunta Grande
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1
Bio sam više puta u crime organizacijama i više puta sam bio hc znam kako crime organizacije funkcioniraju i sada želim da postanem lider i da vodim jednu ovakvu bandu.
2.2
Želim biti lider zato što imam viziju kako će organizacija izgledati i kako će raditi i koji ljudi će biti uz mene i pomagati mi voditi organizaciju.
2.3
Htio bi postati lider zato što bi promijenio marabuntu i podigao je na novi nivo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1
Svaki član koji bi htio ući u organizaciju mora imati minimalno 5 godina IC i mora proći ispitivanje da znamo da je spreman za ovu organizaciju.
3.2
Često bi išli na akcije, radili talačke, igrali turfove, robali po getu i još puno toga da nikom nikad nebi bilo dosadno.
3.3
Opremali bi članove prije akcija sa svime što im treba da se bi se mogli pucati.
3.4
Turf lider bi stalno mijenjao članove turfa da naš tim bude što bolji.
Rankovi:
13. Leader
12. Deputy Leader
11. Amigo
----------HC----------
10. O.G
9. Turfer
8. Grafiti team leader
7. Grafiti team
6. Associate
5. Getto cleaner
4. Hitman