Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77357
Players nickname
zaxy psychoo
Administrators nickname
Ivan Wersake
Date
Dec 29, 2025
Time
19:15
Proofs
https://youtu.be/IXuEk1Ej-as

komi

Player
Player
Dobro vece draga administracijo danas sam dobio ban zbog 3 warna kad me je fibovac hapsio meni je puklo meni je stvarno zao sto se to desilo i smatram da nije bio pravo vreme da se to desi ponavljam meni je stvarno zao posto sam dobio ban voleo bi kad bi mi da li drugu sansu i dali unban stvarno volim ovaj projekat od srca i taman juce sam doso sa odmora i ovo se sad desi jos sad dolazi zimski raspust i voleo bi da se zezam sa drugarima i da igram na ovom divnom projektu stvarno bih voleo da popunim svoje slobodno vreme da igram grand stvarno sam se zblizio sa projektom i definitivno imamo najjbolju administraciju kao i ovaj pre pre dobar projekat ako biste imali malo srca za mene i da mi date unban da igram sa svojim dobrim drugarima pokusacu da se ova greska vise nikad ne ponovi i komp ce ici na full servis da se ovo vise nikad ne desi voleo bi da mi ispunite ovu zelju posto stvarno mislim da ste jedni dobri i posteni ljudi nikad nisam sumnjao u vas!

veliki pozdrav od mene i hvala na citanju

andrija colic

Player
Player
slazem se sa deckom i svakom moze da se desi da pukne itd mozda decko ima problema sa kompujuterom smatram da mu treba dati drugu sansu

andrija colic

Player
Player
pogledo sam pov i smatram da nijedan igrac nije glup i da je hteo uraditi cl sve jedno bi bio u zatvoru tako da mislim da je puklo decku ali to je odluka administracije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom