Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Los Santos Vagos | Bozo Whitee

Rejected
Status
Not open for further replies.

Bozo!

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Božidar

2. Vaše godine: 16

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosječna aktivnost na dan: 6-12 sati

5. Vaš Discord: motorola15(boki123456789)

6. Vaše Ingame ime: Bozo Whitee

7. Vaš ID: 77716

Dodatne informacije:

1. Lider za Los Santos Vagos 🔒💛

Zašto želite biti lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
U prošlosti sam bio deo različitih bandi i organizacija, tako da razumem kako funkcionišu turfovi, warovi, nabavka droge i oružja, regrutacija i organizacija aktivnosti. Znam kako da držim disciplinu, ali i da motivišem članove, što je ključno za stabilnost genga.

2.
Aktivan sam 6–12 sati dnevno, što mi omogućava da uvek budem tu kada su potrebne važne odluke, vođenje warova ili upravljanje članovima. Los Santos Vagos bi sa mnom imao lidera koji je stalno prisutan i spreman da vodi organizaciju kroz sve situacije.

3.
Planiram da uvedem striktan sistem rangova, redovne treninge, organizovane akcije i stabilnu ekonomiju genga. Želim da izgradim jak tim koji sarađuje, drži se zajedno i poštuje pravila. Moj cilj je da Los Santos Vagos stekne reputaciju ozbiljnog, dobro organizovanog i aktivnog genga.

Rankovi:
13-Tatko u mafiju
12.Očuh na mafiju
11-O.G.
10-Turfer
9-Graffit team leader
8-Graffit team
7-Ghetto cleaner
6-Ghetto drifter
5-Uličar
4-Junior of vagos
3-Newbie