Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Los Santos Vagos | Petko Yeagerr

Rejected
Status
Not open for further replies.

Petkooo

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Dušan
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 2-6
5. Vaš Discord: petko2098
6. Vaše ingame ime: Petko Yeagerr
7. Vaš ID: 32497

Dodatne informacije:

1. Lider za Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1
Želim da budem lider Los Santos Vagos jer posedujem dugogodišnje iskustvo na serveru, kao i veliko znanje o funkcionisanju gang organizacija. Spreman sam da uložim maksimalan trud, vreme i disciplinu kako bi organizacija bila stabilna, aktivna i respektovana. Vagos mi je uvek bio jedan od omiljenih gangova i imam posebnu motivaciju da ga vodim kako treba.

2.2
Iza sebe imam pouzdan i iskusan HC tim, kao i zamenike koji su dokazani u radu i organizaciji. Zajedno bismo održavali redovnu nedeljnu aktivnost bez ikakvih problema, dok bi posebna turf ekipa bila zadužena za zakazivanje, izlazak i uspešno osvajanje turfova, čime bi se gang dodatno isticao.

2.3
Los Santos Vagos je jedan od najaktivnijih i najpopularnijih gangova na serveru i moj cilj je da taj status ne samo zadržim, već i unapredim. Smatram da prethodni lideri nisu u potpunosti iskoristili potencijal koji ova organizacija ima, a ja bih se maksimalno posvetio njenom razvoju i podizanju na viši nivo.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1
Fokus bih stavio na jačanje gang RP-a kroz češće talačke situacije,intenzivnije farbanje grafita i bolju komunikaciju sa ostalim bandama. Sve to bi doprinelo realističnijem i kvalitetnijem RolePlay-u.

3.2
Uveo bih i redovno aktivirao bonuse kako bih motivisao članove da budu aktivniji i odgovorniji. Bonusi bi se dodeljivali isključivo na osnovu truda, zalaganja i doprinosa organizaciji, što bi dodatno podiglo RP i disciplinu unutar ganga.

3.3
Plan mi je da postavim čvrstu strukturu unutar organizacije kroz jasno definisane rangove, redovne obuke i dobro isplanirane zajedničke aktivnosti. Posebnu pažnju bih posvetio održavanju stabilnog finansijskog sistema genga, kao i međusobnom poverenju i saradnji među članovima. Krajnji cilj je da Los Santos Vagos bude prepoznat kao organizovan, pouzdan i konstantno aktivan gang na serveru.

Rankovi:

13. Leader
12. Co-Leader
11. Right Hand

------- HC Rankovi -------

10. O.G
9. Turfer
8. Graffiti Captain
7. Graffiti Crew
6. Soldier
5. Street Boy
4. Dealer