Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24958
Players nickname
Chris_Jericho
Administrators nickname
Jerry_Thompson
Date
Jun 10, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/lP4huDQ

chrisjericho3

Player
Player
Ovako,juce sam preskocio da se ukl. na serveru.Danas kad sam napisao nick i pw dobijam ovu poruku : .
Ja sam zbunjen jer , da poprilicno sam nov igrac ali ipak znam dobro pravila servera.Znam da 3.2 znaci da se ne smje spomenjati roditelja familija i tako dalje.Ali razlog zasto sam zbunjen je da osim sa porodica sa nikim drugi ljudi nisam imao nikakav kontakt,sto znaci da nije moguce da sam upravo to uradio .
Molim vas :
1. Da se proveri dal se radi u neka greska sa moj ID nick , I tako dalje jel ja sigurno znam da nisam to uradio.
2.Ukoliko stvarno mislite da jesam ja ovo uradio , da se tu pokazi dokaz da ja jesam to stvarno uradio.
3.Ukoliko se dokazi da ja stvarno sam to uradio (sto nije moguce ali ipak , ljudi smo grjesimo),da mi se ublazi kazna jel sam nov igrac i sam donator servera , 7 dana je previse cak i da jesam uradio ovo.
Hvala vam unarped (Postujem Vas Posao).

chrisjericho3

Player
Player
Jos nesto zaboravo sam da dodam : I zasto kad vec prvi put radim ovo dobijam najstroga kazna ? : Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana. Zar nemoglo to da se zavrsi sa "uključujući glasovne 180"?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom