Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Petkooo

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Dušan
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 2-6
5. Vaš Discord: petko2098
6. Vaše ingame ime: Slobodan Popivoda
7. Vaš ID: 18239

Dodatne informacije:

1. Lider za Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1
Želim da budem lider Los Santos Vagos jer posedujem dugogodišnje iskustvo na serveru, kao i veliko znanje o funkcionisanju gang organizacija. Spreman sam da uložim maksimalan trud, vreme i disciplinu kako bi organizacija bila stabilna, aktivna i respektovana. Vagos mi je uvek bio jedan od omiljenih gangova i imam posebnu motivaciju da ga vodim kako treba.

2.2
Iza sebe imam pouzdan i iskusan HC tim, kao i zamenike koji su dokazani u radu i organizaciji. Zajedno bismo održavali redovnu nedeljnu aktivnost bez ikakvih problema, dok bi posebna turf ekipa bila zadužena za zakazivanje, izlazak i uspešno osvajanje turfova, čime bi se gang dodatno isticao.

2.3
Los Santos Vagos je jedan od najaktivnijih i najpopularnijih gangova na serveru i moj cilj je da taj status ne samo zadržim, već i unapredim. Smatram da prethodni lideri nisu u potpunosti iskoristili potencijal koji ova organizacija ima, a ja bih se maksimalno posvetio njenom razvoju i podizanju na viši nivo.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1
Fokus bih stavio na jačanje gang RP-a kroz češće talačke situacije,intenzivnije farbanje grafita i bolju komunikaciju sa ostalim bandama. Sve to bi doprinelo realističnijem i kvalitetnijem RolePlay-u.

3.2
Uveo bih i redovno aktivirao bonuse kako bih motivisao članove da budu aktivniji i odgovorniji. Bonusi bi se dodeljivali isključivo na osnovu truda, zalaganja i doprinosa organizaciji, što bi dodatno podiglo RP i disciplinu unutar ganga.

3.3
Plan mi je da postavim čvrstu strukturu unutar organizacije kroz jasno definisane rangove, redovne obuke i dobro isplanirane zajedničke aktivnosti. Posebnu pažnju bih posvetio održavanju stabilnog finansijskog sistema genga, kao i međusobnom poverenju i saradnji među članovima. Krajnji cilj je da Los Santos Vagos bude prepoznat kao organizovan, pouzdan i konstantno aktivan gang na serveru.

Rankovi:

13. Leader
12. Co-Leader
11. Right Hand

------- HC Rankovi -------

10. O.G
9. Turfer
8. Graffiti Captain
7. Graffiti Crew
6. Soldier
5. Street Boy
4. Dealer