Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Vladix

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 3-8h
5. Vaš Discord: nikola378
6. Vaše ingame ime: Nikolla Angell
7. Vaš ID: 64117

dodatne informacije

1. Lider za.....Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Kao lider, volio bih da gradim dobre RP priče kroz sukobe, saveze i odnose sa drugim organizacijama. Trudio bih se da sve situacije budu odrađene smisleno, profesionalno i u skladu sa RP pravilima.
2.2 Najviše me motiviše pravljenje zanimljivih i realističnih scena, a ne čisto pucanje bez ikakve pozadine. Želim da Los Santos Vagosi budu poznati po kvalitetnom i ozbiljnom RolePlay-u.
2.3 Smatram da ova organizacija još uvijek nije iskoristila sav svoj potencijal. Vjerujem da bih, uz iskustvo koje imam, mogao podići Vagose na viši i ozbiljniji nivo.
2.4 Crime RP mi je najdraži dio igre i zbog toga bih se maksimalno trudio da RP bude dugotrajan, raznovrstan i zanimljiv kako članovima organizacije, tako i ostatku servera.
2.5 Već imam iskustva u vođenju organizacija i znam koliko su red, motivacija i poštovanje važni za dobar tim. Kod mene se zna ko ima koju ulogu i koje su njegove odgovornosti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom