1. Ваше име у стварном животу: медо лекић
2. Ваше године:16
3. Временска зона: цет
4. Од када до када сте инаце ингаме 10или11
5. Просјечна активност по дану (Временски 7до6
6. Ваш Дискорд:medo05101
7. Ваше име у игри: сергијо сецоилглано
8. Ваш ИД:74821
9. Желим бити куратор Цриме-а или Стате-а:одговор Стате-а
Додатне информације
1. Зашто желите постати админ? зејан сам рада и учења нових ствари
2. Које су ваше предности? радијосам у влади и врло добро познајем правила у тој области
3. Које су ваше највеће слабости?превелика пажња и посвећености дајем ситним стварима
4. Хоћеш ли бити спреман напустити РП живот и постати админ? спреман сам напустити РП живот и постати админ
5. Хоћете ли бити спремни продати свој бизнис? (Забрањено је имати бизнис док сте администратор ја никад нисам купово посо ивек сам искушао радио у влади
6. Да ли постоји неки ИРЛ проблем који вас спријечава да будете активни у овом тренутку? не тренутно непостоји никакав проблем спреман сам узети одговорност и постати боји човек пре свега помагати јудима
2. Ваше године:16
3. Временска зона: цет
4. Од када до када сте инаце ингаме 10или11
5. Просјечна активност по дану (Временски 7до6
6. Ваш Дискорд:medo05101
7. Ваше име у игри: сергијо сецоилглано
8. Ваш ИД:74821
9. Желим бити куратор Цриме-а или Стате-а:одговор Стате-а
Додатне информације
1. Зашто желите постати админ? зејан сам рада и учења нових ствари
2. Које су ваше предности? радијосам у влади и врло добро познајем правила у тој области
3. Које су ваше највеће слабости?превелика пажња и посвећености дајем ситним стварима
4. Хоћеш ли бити спреман напустити РП живот и постати админ? спреман сам напустити РП живот и постати админ
5. Хоћете ли бити спремни продати свој бизнис? (Забрањено је имати бизнис док сте администратор ја никад нисам купово посо ивек сам искушао радио у влади
6. Да ли постоји неки ИРЛ проблем који вас спријечава да будете активни у овом тренутку? не тренутно непостоји никакав проблем спреман сам узети одговорност и постати боји човек пре свега помагати јудима