Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Lidera Marabunta Grande | Laki Rio

Rejected
Status
Not open for further replies.

Laki23

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:(GMT+1)
4. Prosjek online po danu:3-7
5. Vaš Discord:lazaa10.
6. Vaše ingame ime:Laki Rio
7. Vaš ID:76276

Dodatne informacije
1. Lider za..... The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Smatram da su bande vec duze vreme u problemu sa ljudstvom i organizacijom generalno u interakciji sa drzavnim organizacijama i mislim da mogu bolje da ih organizujem i uspesno vodim
2.2 Smatram da sam dobar kandidat jer imam iskustva u vođenju ljudi, aktivan sam skoro svaki dan i umem da rešavam konflikte bez nepotrebnog eskaliranja.
2.3 Moj plan za Marabuntu Grande je da uvedem jasnu hijerarhiju, redovne sastanke i fokus na ozbiljan gang RP. Cilj mi je aktivna banda sa dobrim odnosom među članovima i kvalitetnim interakcijama sa drugim organizacijama.
2.4 Iako imam 15 godina, smatram da sam dovoljno ozbiljan i odgovoran za ovu poziciju i spreman sam da prihvatim kritike i uputstva administracije

3. 3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Smatram da bi RolePlay u organizaciji bio kvalitetniji uz redovne IC sastanke, jasna pravila ponašanja i podelu uloga među članovima. Takođe, fokus bi trebao biti na realističnim situacijama i izbegavanju OOC konflikata.
3.2 RolePlay u organizaciji može se poboljšati kroz bolju komunikaciju među članovima, poštovanje hijerarhije i planiranje RP scenarija unapred. Na taj način bi svi članovi imali aktivnu ulogu i doprinosili kvalitetnijem RP-u.
3.3 Smatram da se RolePlay u organizaciji najviše može unaprediti kroz dugoročni RP, gde odluke imaju posledice. Fokus bi bio na razvoju likova, internim konfliktima koji se rešavaju IC putem i realističnim reakcijama na postupke drugih organizacija i državnih institucija, bez forsiranja akcije radi akcije.
3.4 Svako ako bi zeleo da udje mora da zna Gheto pravila Rankovi
13. Leader
12. Underboss
11. Consigliere
10. High Commander

9. Turf Team Leader
8. Graffiti Team Leader
7. Turfer
6. Dealer
5. Ghetto boy
4. Outsider
3. Hitman