Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
84335
Players nickname
Salvatore Ramos
Administrators nickname
Denis Miic
Date
Jan 1, 2026
Time
14:40
Proofs
https://imgur.com/a/aShu8Ly

Salvatore Liver

Player
Player
Bio sam u zatvoru zbog ilegalnog pancira oruzja i balaclave, kad su me uhapsili uzeli mi oruzje i balaclave trebali bi i pancir skinuli su ga sa meni a nisu ga uzeli, kad sam izaso iz zatvora otiso sam do SAHP da osiguram auto, i tamo me je zaustavio policajac da me pretrese, ja sam izaso iz auta i podigo ruke znajuci da nemam nista ilegalno u meni, sve to okej policajac hoce da me hapsi i ja mu objasnio u OOC da sam sad izaso iz zatvora zbog pancira i da su ga uzeli nisam proverio inventar da nisu i pitao sam admina da dodze, u medju vremenu pricali smo sa policajcem nesto onako bezveze i ja sam reko pa neznam mame mu jebem al nisam opsovao nikog cisto onako dok smo pricali sam reko to, i ovaj admin Denis Miic siso dole i kaze bices kaznet zbog psovanja igraca i ja mu kazem nisam opsovao nikoga on kaze ma boli mene uvo ja sam te cuo da psujes nekog bices kaznjen, i policajac mu kaze admine nikoga nije opsovao bezveze ces da ga kaznis i admin samo se teleportovao i po minut dva me je banovao na 7 dana, ja mislim da je ovo skroz bez veze i bez razloga nisam nikoga opsovao nisam ni imao nameru da uradim to.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom