Bio sam u zatvoru zbog ilegalnog pancira oruzja i balaclave, kad su me uhapsili uzeli mi oruzje i balaclave trebali bi i pancir skinuli su ga sa meni a nisu ga uzeli, kad sam izaso iz zatvora otiso sam do SAHP da osiguram auto, i tamo me je zaustavio policajac da me pretrese, ja sam izaso iz auta i podigo ruke znajuci da nemam nista ilegalno u meni, sve to okej policajac hoce da me hapsi i ja mu objasnio u OOC da sam sad izaso iz zatvora zbog pancira i da su ga uzeli nisam proverio inventar da nisu i pitao sam admina da dodze, u medju vremenu pricali smo sa policajcem nesto onako bezveze i ja sam reko pa neznam mame mu jebem al nisam opsovao nikog cisto onako dok smo pricali sam reko to, i ovaj admin Denis Miic siso dole i kaze bices kaznet zbog psovanja igraca i ja mu kazem nisam opsovao nikoga on kaze ma boli mene uvo ja sam te cuo da psujes nekog bices kaznjen, i policajac mu kaze admine nikoga nije opsovao bezveze ces da ga kaznis i admin samo se teleportovao i po minut dva me je banovao na 7 dana, ja mislim da je ovo skroz bez veze i bez razloga nisam nikoga opsovao nisam ni imao nameru da uradim to.