Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
79683
Players nickname
Eldorado
Administrators nickname
Deda Nikola
Date
Jan 1, 2026
Time
5;10
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1221564/

Mujo

Bubica: E_ldo
Player
Postovanje administracijo P.dog 1.7 jos nisam dobio ali zelim da se razjasnim prije svega. Planina je bila u 5 ujutro on je trazio POV u 17 Razumijem da sam trebao odrzati POV ali mi je racunar mnogo lagao pa sam izbrisao sve vide koji su mi zauzumali preko 60 GB. Mislio sam ako neko vec zeli da trazi POV da ce to uraditi odmah a ne da ceka 11 sati. na planini od tada nisam ni bio. Prestao sam se pucati i krenuo se baviti kazinom nisam nista snimao i nemam POV. Ne zalim se na administratora vec samo zelim da pokusam da uzblazim sebi kaznu.
Ima da lezim 30 dana zbog neodrtzavanja pov-a? Mislim da je to previse za bilo koga. Mozda igrac nema dovoljno jak kompjuter da ima mnogo videa, i kada igrac ide vise puta zauzme mu se mnogo prostora i sta od tu da radi ako obrise pov on je tu gotov. Tj ne moze ni da igra normalno mislim da to pravilo daje apsurdnu kaznu. Molio bi vas da razmislite o tome. I ako mislite da koristim pomagala grdno se varate. Pristajem na sve PC chekove i ako vidite bilo sta discord, rijec hack, cheat ili cak ilegalan redux da mi date perma ban. To sto igrac na planini biva ubijem od mene 10 puta na dan i ja bi mu probao smjestiti ban. Molim vas makar da malo uzmete u obzir self report i hvala u napred.
Lp

Status
Not open for further replies.
Top Bottom