Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
83799
Players nickname
Mare Kazanova
Administrators nickname
Nikola Verstappen
Date
Dec 30, 2025
Time
18:12
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1219811/#post-4244381

Beronja Marko

Player
Player
Postovana admistracio, smatram da ste doneli krivu odkluku za ban 30dana zato sto nisam dostavio jedan pov sa kralja planine u roku od 6 sati. Mislim da je preterano ugasiti neciji nalog na 30 dana jel nije dostavio pov u roku od 6 sati, nisam gledao povove bio sam sa drustvom za novu godinu i takodje imam vrlo slab komp koji ne moze toliko puno da snima. Takodje kad sam bio na planini usao sam u krug i i odma iza mene je usao neki stranac i nazalost nisam ga uopste video da je usao jel mi je bio iza ledja a na povu se vidi da se nisam timao nego da je lik dosao bezveze bez puske i usao u krug. ID:79683 me je okacio za pravilo P.Dog 1.7 jel sam se timao sa likom ja njega nisam uopste video u njeogom povu se vidi da mi je bio iza ledja i jako bi mi znacilo da igram na ovom serveru jel je bas brutalan i nadam se da cu opet zaigrati ako prihvatite zalbu ja vam se Zahvaljujem u napred Hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom