Prijava za Administraciju
Vaše ime IRL: Medo Lekić
Vaše godine: 16
Vremenska zona: GMT +1 (Srednjoeuropsko vrijeme)
Od kada do kada ste inace ingame: 14:00 do 22:00
Prosjecna aktivnost po danu (Vremenski): 6-8 sati
Vaš Discord: medo05101
Vaše ingame ime:Sergio Secondigliano
Vaš ID: 74821
Godine u gradu: 37
Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a:
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati asistent/administrator jer smatram da sam kroz svojih 37 godina iskustva u gradu stekao duboko razumijevanje RP-a. Želim pomoći zajednici u održavanju reda i osigurati da se pravila poput PowerGaming-a (PG) i Unrealistic Behavior-a (UB) strogo poštuju kako bi svi igrači imali kvalitetno iskustvo.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su smirenost, nepristranost i izvrsno poznavanje pravila servera. Znam prepoznati NRP situacije i pravilno procijeniti kada je netko u prekršaju, a kada mu treba pomoći savjetom.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moja najveća slabost je što ponekad previše vremena trošim na detaljnu analizu svake situacije kako bih bio 100% siguran u svoju odluku i izbjegao bilo kakvu nepravdu prema igračima.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, potpuno sam spreman napustiti RP život radi obavljanja administrativnih dužnosti.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Da, spreman sam prodati biznis prema pravilima servera.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, trenutno nemam nikakvih IRL problema koji bi me spriječili u aktivnom radu.
Vaše ime IRL: Medo Lekić
Vaše godine: 16
Vremenska zona: GMT +1 (Srednjoeuropsko vrijeme)
Od kada do kada ste inace ingame: 14:00 do 22:00
Prosjecna aktivnost po danu (Vremenski): 6-8 sati
Vaš Discord: medo05101
Vaše ingame ime:Sergio Secondigliano
Vaš ID: 74821
Godine u gradu: 37
Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a:
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati asistent/administrator jer smatram da sam kroz svojih 37 godina iskustva u gradu stekao duboko razumijevanje RP-a. Želim pomoći zajednici u održavanju reda i osigurati da se pravila poput PowerGaming-a (PG) i Unrealistic Behavior-a (UB) strogo poštuju kako bi svi igrači imali kvalitetno iskustvo.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su smirenost, nepristranost i izvrsno poznavanje pravila servera. Znam prepoznati NRP situacije i pravilno procijeniti kada je netko u prekršaju, a kada mu treba pomoći savjetom.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moja najveća slabost je što ponekad previše vremena trošim na detaljnu analizu svake situacije kako bih bio 100% siguran u svoju odluku i izbjegao bilo kakvu nepravdu prema igračima.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, potpuno sam spreman napustiti RP život radi obavljanja administrativnih dužnosti.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Da, spreman sam prodati biznis prema pravilima servera.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, trenutno nemam nikakvih IRL problema koji bi me spriječili u aktivnom radu.