By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kolega kila je bio nevalajoSve u POV.
postavi ti ako imas ja nemam jer sam tek tu upalio snjimanje i nisam te puco nemoj da lazes admineda napisem moju rolplej izjavu unapred nek posalje covek duzi pov on je prvi dejstvovo iz vatrenog oruzja
vidi se da si me ubio prije tog jer me bolnicar digo vec jednom i uzeo mi 2k i pise josadministrator nek zatrazi duzi pov ovaj deckic me ubio pre ovoga sto je poslao na snimku namerno je isekao snimak
Tako je kolega Kila , trazimo pravdu a ne nepravdu.da napisem moju rolplej izjavu unapred nek posalje covek duzi pov on je prvi dejstvovo iz vatrenog oruzja
Po mojemo rolplej misljenju mislim da ova zalba nema dovoljno dokaza tako da ovu zalbu odlucujem odbiti. Razlog nedovoljno dokazaSve u POV.
prijatelj nikad nece bez raazloga krsit pravilanisam te ja pucao bez razloga pucao sam te zato sto si mi psovao mamu i ubio me
Kao sto kolega kaze.I ja se slazem sa istom odlukom ako je ikako moguce.LPKila Fanki je ozbiljan kriminalac u gradu, i to mi ne lici na njega, proverite celu situaciju.
ahhhahahaKila Fanki je ozbiljan kriminalac u gradu, i to mi ne lici na njega, proverite celu situaciju.
Pa russ sta ga diras jebem ti majku kurvinskuuSve u POV.
Po roleplayu treba da mu zatraze duzi povahhhahaha
po roleplayu ti se iserem po familiji onoj mrtvojSve u POV.
Au hahsh braopovuci sad odma zalbu majku ti jebem kurvinsku ofucanu ne citas ove roleplay izjave serem ti se u usta bolesna zoves se mikri maus to ti je gp 2.1 jebem ti majku glupu