Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Zare

Lepadasy
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Zarko
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 17:00 do 03:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 8H
6. Vaš Discord: zaree00nat
7. Vaše ingame ime: Zare Lepadassy
8. Vaš ID: 71499
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin?

Želim da postanem administrator jer sam duže vreme deo Grand RP zajednice i dobro poznajem pravila servera, RP situacije i probleme sa kojima se igrači svakodnevno susreću. Smatram da mogu doprineti kvalitetnijem RP-u, pomoći novim igračima i održavati red i fer-igru na serveru. Moj cilj nije moć, već odgovornost i unapređenje zajednice.

2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su strpljenje, objektivnost i dobro poznavanje pravila servera. Smiren sam u stresnim situacijama i donosim odluke bez favorizovanja bilo koje strane. Uvek nastojim da saslušam sve učesnike pre donošenja konačne odluke. Takođe sam aktivan igrač i često dostupan.

3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad sam previše detaljan i samokritičan, što može usporiti donošenje odluka, ali to radim kako bih bio što pravedniji. Svestan sam toga i trudim se da balansiram brzinu i tačnost u odlučivanju.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, u potpunosti sam spreman da napustim svoj RP život i da se posvetim isključivo administratorskim obavezama, u skladu sa pravilima servera.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Da, upoznat sam sa pravilom da administrator ne sme posedovati biznis i spreman sam da prodam svoj biznis pre preuzimanja admin pozicije.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprečava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, trenutno nemam nikakvih IRL problema koji bi me sprečavali da budem aktivan. U mogućnosti sam da budem redovno prisutan i da ispunjavam administratorske obaveze.

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

3 mjeseca nisi aktivno igro pa si sada opet krenuo, nastavi konstanto aktivnost 14d pa se prijavi za 14d​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom