Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4713
Players nickname
cupido
Administrators nickname
alexander milutinovic
Date
Jun 11, 2022
Time
16.23
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/121940/

Cupido Dior

2x 100% turfer 3xfamwar winner Dior on top ❤️❤️
Player
Dobar dan, želio bih se požaliti na admina da je donio pogrešnu odluku na ovom forumu Approved - DM | 4713

prije svega želio bih napomenuti da sam komentirao prijavu protiv mene ako mi može dati vremena da objavim cijeli snimak gdje se sve ovo dogodilo on i on/ona je odbio moj zahtjev i kaznio me za vikend sam morao izaći sa svojom obitelji i provesti neko vrijeme s njima nisam bio kod kuće

u mom vlastitom snimku možete vidjeti da je pokušavao iz milosrđa ubiti nekoga, a vama to nije dopušteno, pokušao sam ga zaustaviti i ako sam mu dao zahtjeve, a on nije slušao, izvukao je pištolj pokušao me upucati, ali sam ga ubio prije mogao bi me ubiti na mojoj snimci možete ga vidjeti mrtvog u 8.17 i vraća se u 8.24 možete vidjeti u njegovom vlastitom izvještaju i prekršio je NLR kada pravilo kaže da morate čekati 15 minuta prije nego što se možete vratiti. i želio bih spomenuti da su mi neki administratori rekli da je zelena zona unutar crnog tržišta kad prijeđeš žutu cijev je geto. Želio bih ako možete ukloniti moje upozorenje i pokazati mi kada zelena zona završi i da se neće ponoviti ista greška. Želio bih spomenuti da koristim google prevoditelj za pisanje ovog izvješća

ovo je njegov isječak gdje se vraća u 8.24

Status
Not open for further replies.
Top Bottom