Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved warn za sk I admin alexander milutinovic

Status
Not open for further replies.
Your ID
4913
Players nickname
cupido
Administrators nickname
alexander milutinovic
Date
Jun 11, 2022
Time
16.29
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/121940/

Cupido Dior

2x 100% turfer 3xfamwar winner Dior on top ❤️❤️
Player
Dobar dan, želio bih se požaliti na admina da je donio pogrešnu odluku na ovom forumu Approved - DM | 4713

prije svega želio bih napomenuti da sam komentirao prijavu protiv mene ako mi može dati vremena da objavim cijeli snimak gdje se sve ovo dogodilo on i on/ona je odbio moj zahtjev i kaznio me za vikend sam morao izaći sa svojom obitelji i provesti neko vrijeme s njima nisam bio kod kuće

u mom vlastitom snimku možete vidjeti da je pokušavao iz milosrđa ubiti nekoga, a vama to nije dopušteno, pokušao sam ga zaustaviti i ako sam mu dao zahtjeve, a on nije slušao, izvukao je pištolj pokušao me upucati, ali sam ga ubio prije mogao bi me ubiti na mojoj snimci možete ga vidjeti mrtvog u 8.17 i vraća se u 8.24 možete vidjeti u njegovom vlastitom izvještaju i prekršio je NLR kada pravilo kaže da morate čekati 15 minuta prije nego što se možete vratiti. i želio bih spomenuti da su mi neki administratori rekli da je zelena zona unutar crnog tržišta kad prijeđeš žutu cijev je geto. Želio bih ako možete ukloniti moje upozorenje i pokazati mi kada zelena zona završi i da se neće ponoviti ista greška. Želio bih spomenuti da koristim google prevoditelj za pisanje ovog izvješća

ovo je njegov isječak gdje se vraća u 8.24

Status
Not open for further replies.
Top Bottom