Ime: Hipo Badnjar
Pol:Muski
Starost:46 ( U gradu)
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Bosanac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Mustafa Badnjar
Majka: Ivana Badnjar
Težina: 85 Kg
Visina: 186 cm
Boja očiju: braon
Boja kose: braon
Tetovaže: desna ruka
Prednosti: efikasan , brz , inteligentan Slabost: Tesko pokazuje emocije
Pol:Muski
Starost:46 ( U gradu)
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Bosanac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Mustafa Badnjar
Majka: Ivana Badnjar
Težina: 85 Kg
Visina: 186 cm
Boja očiju: braon
Boja kose: braon
Tetovaže: desna ruka
Prednosti: efikasan , brz , inteligentan Slabost: Tesko pokazuje emocije
- Životna priča Zovem se Hipo Badnjar. Rođen sam u malom selu u Bosni i Hercegovini, mjestu gdje je život bio jednostavan, ali nimalo lagan. Kao dijete sam odrastao u skromnim uslovima i vrlo rano shvatio da se za sve u životu moraš boriti. Hipo je prolazio kroz teške stvari još od malih nogu – nedostatak novca, loše prilike i okruženje koje često nije nudilo pravi put. Tokom odrastanja, Hipo se suočavao s mnogim izazovima. U jednom periodu života bio sam izgubljen i donosio pogrešne odluke. Te greške su me skupo koštale, ali su me i naučile važnim životnim lekcijama. Shvatio sam da takav život ne vodi nigdje i da, ako želim bolju budućnost, moram sve promijeniti iz korijena. Zbog toga sam donio hrabru odluku da napustim Bosnu i preselim se u Los Santos. Početak u novom gradu bio je izuzetno težak. Bio sam sam, bez podrške i sigurnosti, ali sa jasnim ciljem – započeti pošten život. Hipo je prolazio kroz teške trenutke i u Los Santosu, radio razne poslove, borio se da preživi i dokaže sebi da može uspjeti bez kriminala. Danas je Hipo konačno pronašao mir. Uspio sam se potpuno distancirati od kriminala, postati bolja i odgovornija osoba i pronaći stabilan posao. Los Santos mi je dao drugu šansu, a ja sam odlučan da je ne prokockam. Moj cilj je da nastavim graditi pošten život i da prošlost ostane samo lekcija, a ne sudbina.
Ishodi (RP)
1.Hipo moze da pruza prvu pomoc,pljacka nekog,veze,vuce,prica na radio,pretrese nekoga sa bilo koje strane nekoga sa revolverom ili tejzerom u ruci. 2.Hipo moze podici oruzije sa poda sa revolverom ili tejzerom u ruci.
3.Hipo moze koristiti heavy oružije(shotgun,snajper,mitraljez)
4.Hipo moze ici 2vs1.
5.Hipo moze da vozi off-road do 60km/h.
6.Hipo moze naci i razbiti kamericu preko me/do/try komandi.