Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

dani hilson

Player
Player
Ime: Hipo Badnjar
Pol:Muski
Starost:46 ( U gradu)
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Bosanac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Mustafa Badnjar
Majka: Ivana Badnjar
Težina: 85 Kg
Visina: 186 cm
Boja očiju: braon
Boja kose: braon
Tetovaže: desna ruka
Prednosti: efikasan , brz , inteligentan Slabost: Tesko pokazuje emocije
  1. Životna priča Zovem se Hipo Badnjar. Rođen sam u malom selu u Bosni i Hercegovini, mjestu gdje je život bio jednostavan, ali nimalo lagan. Kao dijete sam odrastao u skromnim uslovima i vrlo rano shvatio da se za sve u životu moraš boriti. Hipo je prolazio kroz teške stvari još od malih nogu – nedostatak novca, loše prilike i okruženje koje često nije nudilo pravi put. Tokom odrastanja, Hipo se suočavao s mnogim izazovima. U jednom periodu života bio sam izgubljen i donosio pogrešne odluke. Te greške su me skupo koštale, ali su me i naučile važnim životnim lekcijama. Shvatio sam da takav život ne vodi nigdje i da, ako želim bolju budućnost, moram sve promijeniti iz korijena. Zbog toga sam donio hrabru odluku da napustim Bosnu i preselim se u Los Santos. Početak u novom gradu bio je izuzetno težak. Bio sam sam, bez podrške i sigurnosti, ali sa jasnim ciljem – započeti pošten život. Hipo je prolazio kroz teške trenutke i u Los Santosu, radio razne poslove, borio se da preživi i dokaže sebi da može uspjeti bez kriminala. Danas je Hipo konačno pronašao mir. Uspio sam se potpuno distancirati od kriminala, postati bolja i odgovornija osoba i pronaći stabilan posao. Los Santos mi je dao drugu šansu, a ja sam odlučan da je ne prokockam. Moj cilj je da nastavim graditi pošten život i da prošlost ostane samo lekcija, a ne sudbina.
    Ishodi (RP)
    1.Hipo moze da pruza prvu pomoc,pljacka nekog,veze,vuce,prica na radio,pretrese nekoga sa bilo koje strane nekoga sa revolverom ili tejzerom u ruci. 2.Hipo moze podici oruzije sa poda sa revolverom ili tejzerom u ruci.
    3.Hipo moze koristiti heavy oružije(shotgun,snajper,mitraljez)
    4.Hipo moze ici 2vs1.
    5.Hipo moze da vozi off-road do 60km/h.
    6.Hipo moze naci i razbiti kamericu preko me/do/try komandi.

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom