Pozdrav, dragi administratori, administrator Luther me zabranio zbog varanja. Objasnit ću kontekst jer uopće nisam varao. Za početak, bio sam u areni sa svojim prijateljem i čim sam ušao u arenu, nisam mogao pucati. Bilo je čudno, pa sam potrčao do nekoliko ljudi da im kažem da ne mogu pucati, a onda sam shvatio da sam nepobjediv, što znači da me nitko nije mogao pogoditi metcima, a nisam mogao ni ciljati. Evo videa:
U jednom trenutku primijetio sam da je u gornjem desnom kutu mog ekrana, iznad novca, pisalo 'GREEN ZONE', što je značilo da imam bug zelene zone i da je to bio razlog mog problema.
Konačno sam pritisnuo F1 kako bih riješio problem i vratio se u arenu. U tom je trenutku problem riješen, ali sam i dalje bio baniran zbog varanja. Evo videa:
Hvala na pažnji. Nadam se da će mi zabrana biti ukinuta.
(AKO JE POTREBNA INSPEKCIJA MOJEG RAČUNALA, SPREMAN SAM POSVETITI VRIJEME ZA TO.)
U jednom trenutku primijetio sam da je u gornjem desnom kutu mog ekrana, iznad novca, pisalo 'GREEN ZONE', što je značilo da imam bug zelene zone i da je to bio razlog mog problema.
Konačno sam pritisnuo F1 kako bih riješio problem i vratio se u arenu. U tom je trenutku problem riješen, ali sam i dalje bio baniran zbog varanja. Evo videa:
Hvala na pažnji. Nadam se da će mi zabrana biti ukinuta.
(AKO JE POTREBNA INSPEKCIJA MOJEG RAČUNALA, SPREMAN SAM POSVETITI VRIJEME ZA TO.)