Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47810
Players nickname
Lazar Munchmallow
Administrators nickname
Lebron Pluxury
Date
Jan 4, 2026
Time
23:03
Proofs
////

Lazar Munchmallow

Player
Player
Posdrav administracijo, Pre svega Srecni praznici i sve najlepse i najbolje u ovoj godini Vam zelim, dobio sam ban na discordu zbog omalovazavanja u sekciji za forum ban, Ko Boga Vas molim da pregledate lepo ovu zalbu jer se kunem da je greska i da sam pogresno banovan sa discorda i da nikog nisam omalovazavao.
Ja sam napisao Aldinu i Muji poruku identicnu problem koji sam imao ali su oni rekli da mi ne mogu pomoci, Naime bio sam banovan za 1.1 i ja sam appealovao vise puta u to vreme ali nisam znao da cu dobiti ban za spamovanje zalbi,
Evo dokaz tad kad sam napisao aldinu :
U toj slici se vidi poruka i objasnjenje zasto mi Lebron odbija zalbu u sekciji za forum unban.
Posle toga sam istu poruku napisao Muji gde mi je on napisao da mi ne moze pomoci tamo..

evo slike:
Posle toga sam pisao unban appeal Lebronu u sekciji za unban appeal, Sa istom porukom kojom sam poslao Aldinu i Muji ali samo na engleskom.
Evo slike:
Administracijo Ja Vas ko Boga molim da pregledate zalbu lepo jer stvarno i iskreno nisam nikog omalovazavao. Ne bih vise puta pisao zalbu sa istim objasnjenjem za ban.
Molim Vas da mi date unban❤️

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Lebron ti je dao odgovor na prosloj zalbi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom